GeorgiTodorov
Active Member
Отдавна го чаках, защото 1 и 2 много ми харесаха. Сега гледам, че преди 3 дни е качен в zamunda.se. Пускам тема в случай, че някой друг също го е чакал.
Трябва да се гледа на кино. Заслужава си, много по-добре от вкъщи. Пък и не е толкова скъпо, около 9лв е билета.
Няма да го гледам - не е моята бира, но да ви попитам, като сте отворили тема: Откъде мога да дръпна тазгодишните награди Златен глобус? Преди ги качваха и в замунда и в пиратите, сега в замунда ги няма, а пък пиратите хептен ги няма. Мерси предварително.
Избираш торент и дърпаш isohunt.to/torrents/?ihq=Golden+Globe+Awards
Нещо ми се задейства антивирусната при всеки опит за сваляне, ти дърпал ли си от там?
Много благодаря, все пак!:wink: Златен си!
гледам ми се Interstellar
Има ли го вече някъде (дори и платено)? Просто не ми се разкарва до киното.
Дърпал съм от там основно сериали с високо качество. При натискане на бутона с магнита няма как да се задейства антивирусната. Може би натискаш някой друг бутон и той може да води до изтеглянето на някакъв ексе файл и затова да се задейства. Не натискай върху торенти където пише отляво Sponsored, защото това са фалшиви торенти водещи до някакъв софтуер който може да е заразен. Пробвай с бутона с картинка на магнит или с бутона dawnload torent (и двата бутона са в оранжево) На този торент ги има и двата оранжеви бутона isohunt.to/torrent_details/13210869/The-72nd-Annual-Golden-Globe-Awards-Arrival-Special-2015-720p-HDTV-x264-2HD
Ако не стане виж този сайт kickass.so/usearch/Golden%20Globe%20Awards/ .
въобще не знам за какво говорите