diavolo_vam
New Member
Имах нещастието да се регистрирам и да учасвам в този сайт, който се води аукцион! Сайтът е на няколко дни и си викам наистина, ще са пуснали някоя промоциика. Дизайнът е супер елементарен, когато четох из условията никъде не видях как се урежда доставката, явно немислят, че ще им се наложи да доставят на някой своите продукти. В сайта продават свой продукти и за да ги купиш си купуваш кредити (с един кредит се наддава един път, цената на един кредин е около 70ст.) и при всяко наддаване цената на продукта се качва с 2 стотинки. Елементарна сметка ти показва, че ако имаш късмет с 20лв. ще можеш да си купиш продукт за около 100лв., е да ама не. Копуваш си кредити, тия дето държат сайта си те въртят все да наддаваш и така си ти взимат всички пари. Прост пример вчера едно cd за кола Panasonic се продаде за 4 наддавания (4х0.7лв +4х0.02лв. + начална цена 0.99лв.=12лв.) и общо всичко щеше да ти излезе под 10лв.Днес аз исках да си купя по-евтино cd за кола на Blaupunkt и викам са ще си наддавам и ще си го взема, но като почнаха да ме връткат се наддаде 230 пъти (вчера по-скъпо cd-то се наддаде 4 пъти) и естествено неуспях да го взема защото ми свършиха кредитите (230х0.7=161лв., т.е. тряваше да дам много повече пари от колкото по принцип струва cd-то и пак не е гаранция, че ще го вземеш). Така като прегледах останалите продадени продукти ми стана ясна системата на връткането, като видят някой гламав като мене, почват да си наддават собствениците на сайта и си ти вземат всички кредити и ти оставаш с един пръст в уста. Аз повече няма да стъпя в този сайт, реших да споделя това с вас. Вие решете дали е истина или измама!!
Последно редактирано: