harkon New Member 24 Юни 2009 #1 Не се сещам как да използвам Ultimate Google Analytics Plugin през WP Admin Panel на сайт(инсталиран е). Някой да ме подсети?
Не се сещам как да използвам Ultimate Google Analytics Plugin през WP Admin Panel на сайт(инсталиран е). Някой да ме подсети?
coolice Owner 26 Юни 2009 #2 незнам аз си го пеиствам кода на аналитикса във футъра на темплеита от едитора без плугини
T tnetbg New Member 28 Юни 2009 #3 От: Ultimate Google Analytics Plugin въпрос мда за какво ти е плъгин като може да си бутнеш кода във футера, колкото повече плъгини толкова по бавен и несигурен блог
От: Ultimate Google Analytics Plugin въпрос мда за какво ти е плъгин като може да си бутнеш кода във футера, колкото повече плъгини толкова по бавен и несигурен блог
harkon New Member 29 Юни 2009 #4 От: Ultimate Google Analytics Plugin въпрос Защото ми е по-удобно да си гледам статистиката за сайта от админ панела. С този plugin имах проблем, но го смених с друг и съм OK.
От: Ultimate Google Analytics Plugin въпрос Защото ми е по-удобно да си гледам статистиката за сайта от админ панела. С този plugin имах проблем, но го смених с друг и съм OK.