dalasweb Well-Known Member 14 Април 2012 #1 Имам едно тв с USB на което мога да слушам mp3 и гледам снимки.Възможно ли е да му сменя фирмварето за да ми чете divx .Някой този номер правил ли го е?
Имам едно тв с USB на което мога да слушам mp3 и гледам снимки.Възможно ли е да му сменя фирмварето за да ми чете divx .Някой този номер правил ли го е?
N niks New Member 15 Април 2012 #2 От: upgrade на Tv с USB само за снимки mp3 Не вярвам да стане защото едва ли е въпрос само до софтуера. Пиши в този форум
От: upgrade на Tv с USB само за снимки mp3 Не вярвам да стане защото едва ли е въпрос само до софтуера. Пиши в този форум
dalasweb Well-Known Member 15 Април 2012 #3 От: upgrade на Tv с USB само за снимки mp3 niks каза: Не вярвам да стане защото едва ли е въпрос само до софтуера. Пиши в този форум Увеличете... то изобщо на какъв принцип тези усб Четци ок мерси за линка
От: upgrade на Tv с USB само за снимки mp3 niks каза: Не вярвам да стане защото едва ли е въпрос само до софтуера. Пиши в този форум Увеличете... то изобщо на какъв принцип тези усб Четци ок мерси за линка