От: URL.bg - сайт за безплатно споделяне на картинки
Е добре де, що да е зле момчето... зле сме ние и цялата ни куца действителност
За мен лично, държанието на продавача е съвсем нормално. Кво да ви кажа..и опипването на почвата вече е нещо съвсем нормално в бг.
Колко струва реално, колко му струва на него, колко би струвало в бъдеще и тн вече сме разбрали, че това е много субективен въпрос. Виждаме, че домейна е хубав, виждаме, че има не малко посещения, но виждаме също и че няма приходи (сега всеки само за това драпа), както и че няма пазар! За това продажбата му, както и определянето на цената не са лесни в този момент. Именно за това смятам и държанието му за абсолютно адекватно. За някой 200лв са много, за други 2К малко. Всичко е пазарлък и договорки...стига да има интерес. Е, тази оферта мисля, че е интересна. Кой се съмнява в успеха след като се направи читав контента?? Опираме май до ситуацията - колко е закъсал продавачът, тоест до колко ще свали...нищо, че няма цена
Аз лично под 500 това няма да го дам посмъртно! Но пича може и да го даде около тази цена. В крайна сметка който има интерес може да пробва разговор (частен) с него за цена. Според мен е правилният подход, за разлика от публични упреци ала "кат не знаеш колко да му искаш - и толкова са му много". Имате оферта - предлагайте, не виждам нито нещо сложно, нито нередно.