vbox - брояч на прегледи

nortrant

Well-Known Member
вбокс беше ли видим от чужбина? може ли да ползвам услуга за трафик за да вкарам едно видео в топ40?

(тук има един от вбокс, дано не види темата, че ще се кара :lol: )

От: vbox - брояч на прегледи

Да видим е ама не знам дали отчита посещенията от чужбина като гледания :D

вбокс беше ли видим от чужбина? може ли да ползвам услуга за трафик за да вкарам едно видео в топ40?

(тук има един от вбокс, дано не види темата, че ще се кара :lol: )

Мисля, че всичко си бори. Защо? Да не би да има някакво съдържание, което да не е ОК? Като цяло не мисля, че има, защото съм виждал Адсенс на сайта. Няма как да го имат при съдържание с нарушение авторски права. ;)

Re: От: Re: vbox - брояч на прегледи

за да купя чужд трафик и така клипа да отиде в топ40?
дали ще стане?

Мда, мисля, че е ОК (има предвид, че може да стане, иначе грам не е ОК :) ), но не знам дали нямат алгоритмите, които имат Тубата. За гледане на едно видео, дали трябва над 30 сек. да минат, преди да го отчете като качествено вю и такива. ;)

Re: От: vbox - брояч на прегледи

Почти съм сигурен, че не е видим от чужбина Вбокса заради проблеми с правата на огромна част от клиповете.

Хм, така ли е? А защо имат AdSense, това е против правилата и на Google. Странно....ако някой има някакви идеи защо е така, ще е супер. ;)

Да видим е ама не знам дали отчита посещенията от чужбина като гледания :D
Ти как го ''гледаш'', през прокси или от чужбина:).
Иначе и аз не видяхх адсенс. Имат smartadserver адс, директна реклама и тяхната си мрежа адвайс се върти. Интерестното е, че като ''погледнах'' през прокси, набутано в браузъра се виждаха единствено техните адвайс, да живее геотаргета:)

Имат адсенс като нямат директни реклами. Което е рядко.

Горе