vbox стриимва клипчета директно от youtube ?!?!?

Maverick

Well-Known Member
От: vbox стриимва клипчета директно от youtube ?!?!?

Щом youtube го допускат, значи всичко е точно/за момента/. Ако има проблем предполагам ще се усетят и ще изядат БАН.. и готово.

Може, може, нали има ембедед, има и логото на тубата.

то youtube едва ли ще имат нещо против. Ама това говори много зле за vbox. Какво нямат място на сървърите си ли?

то youtube едва ли ще имат нещо против. Ама това говори много зле за vbox. Какво нямат място на сървърите си ли?

Имат, щом не са спряли качването на клипчета ? ;)

Имат, щом не са спряли качването на клипчета ? ;)

да бе сигурно реъплоадват в youtube :D

Идеята може би е, вместо да крадат клипове от тубата и да ги качават на сървърите на Вибокс, така да се избегне тоя момент. Ама все пак ми е тъпо като краен резултат, все едно си влезнал в личния блог на някой и гледаш подборка от клипове от Тубата. Аз като искам, отивам в тубата и ги гледам, защо да влизам във вибокс и да гледам избора на някой. То от доста време Тубата я има и на български език, всичко е точно и за най-големите индианци ;)

Това отдавна го забелязах, малко глупаво ми се вижда сайт за видео споделяне да излъчва клипове на най-големия си конкурент, освен ако нямат някаква договорка помежду си.

Мислях си, че е старо това, но явно съм се бъркал. :) Изглежда добре между другото. Но за какво е така, не се знае. :)

Дано не е това, което си мисля - сървърното им пространство е оскъдно вече.

Аз вече се възползвах от услугата,тай като влизам в групата на доверените потребители,които могат да пускат линкове от тубата.Чудя се колко ли сме(дали не сме едно 80%) от активните потребители? :D
Има и възможност да взима таговете и дори да пише нови,което ме улеснява :)

Аз не съм го пробвал все още, но идеята е добра. :)

Аз доколкото съм забелязъл, YouTube си показват рекламите върху клипчетата.. Нали така?
Смисъл има клипчета които имат някокло милиона гледания и от време на време се показва някаква рекламка..

Това ще донесе доста парички на Ю тубата.. освен, ако не са се разбрали нещо с Vbox-а.. :) Да делят 50/50 :D

Те няколкото милиона гледания не са ли си изрично за тубата. Тук за сега са по няколко хиляди, и то най-гледаните.

Горе