vbs скрипт помощ!

Tedi_84

Active Member
Привет, създадох vbs скрипт но немога да се справя с една задача, искам да го кача на сървър, но как да го вградя в html код??? Идеята е примерно след като се кликне на sai.bg да отваря дадена страница но в същото време да се активира и vbs скрипта. Нова съм в форума и простете ако темата не е за тук.

Поздрави!

От: vbs скрипт помощ!

Чи то има ли браузър в днешно време де съпортва ВБС? Освен ИЕ де.

Освен туй ми са чини че няма да бачка на Линукски сървър (с Апач). Демек трябва да търсиш Уиндоус хостинг пробабли.

Направи го на ДжаваСкрипт.

А ако някой професор във ВУЗ-а ти го е дал за домашно, фани му клавиатурата, де е закачена за ПЦ-то му с Виндоус 98, и го хлопни здраво по изкуфялата кратуна. После прекъсни въпросното вишу веднага.

По-скоро на шмекерия ми лъха тука. Можеш да потърсиш алтернатива на тоя .vbs скрипт, ако не се използва за това, което си мисля...

От: vbs скрипт помощ!

Чи то има ли браузър в днешно време де съпортва ВБС? Освен ИЕ де.

Освен туй ми са чини че няма да бачка на Линукски сървър (с Апач). Демек трябва да търсиш Уиндоус хостинг пробабли.

Направи го на ДжаваСкрипт.

А ако някой професор във ВУЗ-а ти го е дал за домашно, фани му клавиатурата, де е закачена за ПЦ-то му с Виндоус 98, и го хлопни здраво по изкуфялата кратуна. После прекъсни въпросното вишу веднага.

По-скоро иска клиентът да го изпълнява. Примерно скайп спам vbs в html. How awesome is that? :)

Горе