I ivand Banned 4 Юли 2009 #1 Здравейте колеги, Нуждая се от програма , която може да записва видео ( десктопа ми) и звук ( по микрофона ) . Ако някои е попадал на такава и му е харесала , ще може ли да ми прати линк на ЛС ? Мерси предварително! Поздрави, Иван.
Здравейте колеги, Нуждая се от програма , която може да записва видео ( десктопа ми) и звук ( по микрофона ) . Ако някои е попадал на такава и му е харесала , ще може ли да ми прати линк на ЛС ? Мерси предварително! Поздрави, Иван.
Y Yxaaaaaaa Member 4 Юли 2009 #2 От: Video and Sound recording program Скайп 4.1 поддържа "споделяне на монитора" може да го разгледаш.
От: Video and Sound recording program Скайп 4.1 поддържа "споделяне на монитора" може да го разгледаш.
I ivand Banned 4 Юли 2009 #3 От: Video and Sound recording program мен ми трябва да направя видео.Adobe също предлага споделяне на монитора ,но това не ми върши работа.! Мерси се пак ...
От: Video and Sound recording program мен ми трябва да направя видео.Adobe също предлага споделяне на монитора ,но това не ми върши работа.! Мерси се пак ...