Това е нещото което не бих искал да споделям.....всеки може да ти създаде ядове като ти натряска кликове.....затва.....иначе не бачкам само с един.....CrAzY-MaST каза:кой ти е сайта ?
така като гледам ника и аватара на пича ми се струва, че ще е нещо от рода на "бързи и радостни" , в смисъл колички, моторчета ала-балаCrAzY-MaST каза:просто забелязах че ctr-то ти е много- над 20-30-40% и ми стана интересно на каква тематика е сайта
http://www.predpriemach.com/viewtopic.php?t=1721CrAzY-MaST каза:просто забелязах че ctr-то ти е много- над 20-30-40% и ми стана интересно на каква тематика е сайта
така е.. в смисъл , за "last week" имам общо "$9.38" и всичките са в черно , т.е одобрени нали... обаче като цъкна "yesterday" имам точно 2$ които са в червено... и сега друго ме мъчи мен - защо ми ги дава одобрени една част от парите, а като цъкна на "my bucks" и имам само 25те долара бонус ... ?Viko каза:Снощи имах удобрени 4$ и нещо , а сега гледам 3,26$ :evil:
Dear..
For me i get big issue from supended hope admin can help..
i have website make 250,000 pages every days.. ( of cause with that big traffic i'm not crazy to click banner by myself ) and i also promote for widgetbucks to get referers ( i make about 75 other publisher for WB ) but today the acc is suddenly suspended or not exit, i can not login or check acc at all..., i dont see any email from them to notices that.. If admin can help please email me for any information to: binhaus at yahoo dot com .. thanks for any help..
I also email the info deparment , if i got somethings update will be back here to tell every one..
Nguyen
аз ги виждам....go6o78 каза:на мен не ми се показват банерите през internet explorer
сайта е bgstuff.net някой има ли същия проблем или е от моя internet explorer