scorebg
Active Member
Не пуснаха за теб и мен за някой пуснаха.Нито един от новите бг казина не пусна афилейт програма
Не пуснаха за теб и мен за някой пуснаха.Нито един от новите бг казина не пусна афилейт програма
Сподели малко повече информацияНе пуснаха за теб и мен за някой пуснаха.
Каква информация. Проследи някой от линковете за тези който"нямат" програма и ще видиш.Сподели малко повече информация
ти получи ли парите?Новите неща са от януарската комисионна която ще получиш февруари ... за този месец комисионната дефакто е за декември и си е по стария принцип .
Хазарта няма да умре никогаКога ли ще приключи ерата на тези "законни" перални за пари, че да излекуваме това болно население, което е готово да залага всичко по всяко време.
Още не ...ти получи ли парите?
Може би имат предвид за онлайн варианта му. Но да, хазарта няма как да умре. Иначе ще се появят на черно залагания, редом дон боя с кучета и петли.Хазарта няма да умре никога
трябва ли да се предприеме нещо заради някакви нови правила?Мене ми ги платиха сряда или четвъртък миналта седмица.
трябва ли да се предприеме нещо заради някакви нови правила?
Ама ич не си в течение с актуалностите, ей.ахаха Нока те базика Той няма и грам идея нито от комар, нито от аф от комар
малей малей за пари какво ли не правят ахахахСамо минавам да поздравя афовете на WInbet с този клип:
Поне за хубави неща са ви отишли комисионите.
Абе не ма занимааайти че имам много работа бе.Слаб ти е блъфа
Базирайки се на безпогрешната ми преценка , когато съм сигурен в нещо, то значи го знам..нали така?! Тоест, когато знам, че не можеш да направиш нещо, значи просто не можеш А простата логика, която също особено обичам, показва, че дори да си използвал друг акаунт (нееднократен мой съвет към теб), то няма тема във форума в близките месеци, която дори малко да оприличава неминуемите ти действия по отношение на презентирането ти, което всъщност, също е неизбежно..още повече в предвид НЕсоциалистичските места в нета, които изобщо използваш за разкрасяване на тежката ти персона
Но можем да се доверим и само на преценката ми, без логическите наплясквания ахахах