Ти пък кой беше и кога, кой и къде си срещал?! Само ще ти кажа, че това тук не е популярен тийнейджърски форум и ще те посъветвам, ако обичаш - запази си простотиите и пубертетските изпълнения, които явно бликат от теб с пълни сили. г-н "НикоЙ"лай!
Айде, със здраве!
Привет и на Вас! Нищо не си мисля, изказвам мнение. Все пак това е основната функция на форумната платформа, не го забравяйте!
Нядявам се да не съм Ви засегнал по някакъв начин, но е съвсем нормално да се коментира нещо, което е качено тук. Смятам, че когато някой е склонен да публикува тук или къето и да е трябва да може да търпи и критика, нали така?
Хазартната активност в страната ни е достигнала невероятни висини! Има страшно много хора, които съсипаха животите си, защото в България не се играе хазарт за удоволствие, а с цел печалба, което е пагубна грешка. Някога чули ли сте нещо по медиите, което да е свързано с хазарт? Визирам промяна на закони, условия и т.н Мисля, че не, нали?!
Разговарял съм много по темата с доста, които са си изпатили и съжаляват до края на живота си. Имаше една точна истина за въпросните "казина" и тя гласи, че много майки са разплакали!
Хазартните платформи, които се раждат всеки ден (все по някоя нова се появява) са пералните на тарикатите. Това е живата истина!
Няма никакъв директен контрол към тези неща. Това е като с проектите на Б.Б - щом е изрядно документално, значи няма ядове.
Ще се радвам да споделите тук българска платформа, в която някой известен покер играч е склонен да залага в нея десетки хиляди левове, евра и т.н (както казахте Вие). Аз не съм играч и дори не знам как се играе покер, но съм запознат с това, че вече е вид спорт. Спорт за богатите, а нашенци си мислят, че с хазарт се забогатява (визирам играчите).
Все пак допълвам, че не съм искал да засегна никого по никакъв начин.
Храни куче да те лае е положението!