г-н Димитров
Member
Ти да не би да си форумния гадател бе, льольо?Душицо дребна, виж откога съм член на този форум и си запази остроумията за вкъщи. Коментирай там, където можеш да си полезен, очевидно е, че в темата за хазарт и афилейт си кръгла нула!
Това, че си по-стар потребител мислиш ли, че те прави по-успял и кадърен от останалите?
Кой знае какъв изпаднал комарджия си, че толкова се и засегна от едни коментари във форум. Излагаш се, пич.
Да изказваш мнения за хора, които въобще не познаваш - това е класическа ганьовщина.
Бях си казал да не отговарям повече в темата, но реших да го направя, за ти помогна да се усетиш малко.
То пък от всякъде капацитети и разбирачи бликат в тази Майка България, бе!
Научи се да не съдиш хората и да се изказваш неподготвен без да ги познаваш.
Невъзпитано е!
Не визирам случая в момента, но може да си намериш майстора докато си стоиш на керливото бюро, въртиш машинките, пушиш евтини цигари, пипаш евтини наркотички и си мислиш, че си топ предприемач и успял във всичко.
Точно така - в темата за хазарт съм кръгла нула, за това и попитах, за какво става въпрос и ми беше отговорено доста по-назад в дискусията.
Това е всичко, което мога да ти кажа по темата. Мисля, че ти отделих достатъчно много време.
Приятна вечер.
Моите извинения към всички съфорумници, на които им се наложи да прочетат това.
Последно редактирано: