Айде и аз като поредния windows 10 потребител да си кажа мнението.
Според мен, най-различното е дизайна, въпреки че и там има някои минуси и е малко тъпо след като си свикнал на windows7, убунту или в моя случай - бях на XP до преди месец.
Бързината я има, но не винаги. Забелязъл съм, че ако хардуера ти е по-нов и е съвместим с windows 10, то той ще върви доста добре, но ако е стар хардуера може да не намери драйвъри или да има лаг или нещо подобно. Това го забелязах защото съквартиранта ми има acer от 2013г. и сложи w10 и почна да бави, даваше му 'син екран' и ТАКА и не успя да си намери драйвъра за bluetooth хах
Взех си лаптоп и се надявах да няма този проблем, и наистина го нямам, с еднакви копия на w10 сме и при него прави проблем. Така че хардуера има значение, а да.. и не можеше да подкара някои игри, просто не тръгваха.
Аз ти препоръчвам да изгледаш някои клипове в youtube на ГЕЙМЪРИ и ХЕЙТЪРИ, защото те са много критични особено, ако става дума за игри и могат да ти дадат доста добро мнение, да ти покажат известни бъгове и т.н., без значение дали си геймър или не
Предлагам да видиш тези видеа:
1.
Лекоо... Хейтърски клип
2.
Странично мнение
Тва е моето мнение, не е нужно да се съобразяваш с мен или да ме слушаш, ако прецениш, че си заслужава инсталирай го
Бтв, пиша от телефона, така че ако съм допуснал грешки, се извинявам :/