Windows 7(64 бита) Проблем със звука

monefff

Well-Known Member
Здравейте,

Вчера си взех нова машина..(ДОСТА стабилна).. и имам проблем със звука..
Вади ми звука 1 такъв заглъхнал..
Не вярвам да съм луд, но просто определено има промяна от Windows XP на Windows 7(64 бита) :lol:

Някой да знае как мога да го "избистря" малко, защото е мноо дразнещо така..

Благодаря предварително!

От: Windows 7(64 бита) Проблем със звука

Свали си нов драйвер за звуковата карта. Моят също е WIN7 64bit.

Предлагам ти да си свалиш DriverPack Solution 2012 Multilanguage, за да си улесниш живота.

Каква е звуковата карта? Колони ли изпробваш? Провери отново LINE OUT , line in, Headphone out. Звукови драйвери?

GB-Z68AP-D3
Това ми е дъното.. имаше в него вградени драйвъри.. Не съм инсталвал други саунд драйвъри..
В диска бяха вградени всички всевъзможни драйвъри без на видео картата.
http://store.picbg.net/pubpic/99/0E/c80c4ae70581990e.png
Intel е няква.. вградена.. преди бях с Creative(отделно си я бях купувал, и беше супер)
Сега ми е едно такова заглъхнало, и чак ме боли главата като я слушам тая музика..(ама без нея не върви работата дееба)

Колони ползвам да.. то по-скоро е като уредба.. ама те нямат драйвъри..
С Stero Жак съм.. щото уредбата ми е VIDEO + два там жака(червен и черен)

От: Re: Windows 7(64 бита) Проблем със звука

Може да пробваш тула на интел за автоматично търсене на ъпдейти тук: http://www.intel.com/p/en_US/support/detect?iid=dc_iduu

This device is unknown or unsupported. Please contact the manufacturer for possible updates

Това само за драйвери на устройства на Intel ли е? Не върши работа.

Сваляй това и не се занимавай повече.
Това какво представлява?
Може да пробваш тула на интел за автоматично търсене на ъпдейти тук: http://www.intel.com/p/en_US/support/detect?iid=dc_iduu

Audio Driver for Intel Desktop Board
Product Detected NVIDIA High Definition Audio
Current Driver Installed 1.2.23.3
This device is unknown or unsupported. Please contact the manufacturer for possible updates. More information>>

Хахаха :lol:

преди бях с Creative(отделно си я бях купувал, и беше супер)
:lol:
Нормално е при минаване от Creative на боза да ти се получи така!
Върни си картата, стига новата боза да ще да работи със старите драйвери. Не знам дали ще има драйвери за новата боза, но провери.
ама без нея не върви работата дееба
Аз бих си върнал ХР, щом е свързано с работа, ако 7 ми върти номера. Качеството на звука е доста важен "интериор", когато се касае за производителност. Производителност на слушащия, имам в предвид.

Иначе честито за машината! :beer: Дано си върнеш стария звук, че иначе... мъкааааааааа!

Да ти го нарисувам ли или ще прочетеш? :)
Много ми е филм да свалям такива работи... Смисъл, ако не са си от самият 'създател' на частите..
Примерно от интел ся гледах, че имам някви нови драйвъри, от там съм по-склонен да сваля..

Според мен, се правят някви настройки на звука да се изчисти малко..
Малко е заглъхнало и боли главата дееба..
От къде точно се променят хавите за изчистването на Windows 7 ?
Че до сега винаги съм бил с XP, и там беше с онова грозното такова, дето има 7-8 говорителя, и си ги нагласяш..

При мен пък, на 64 бит уин 7 имам перфектен звук, обаче, като говоря по скайп, не чувам отсрещния човек - силна микрофония се получава. Нямам идея защо. Тъй като имам инсталиран и линукс на същия лаптоп, влизам в него и разговора се получава добре.

Е същата е г/д цъкаш върху колонката долу в дясно има миксер и оттам.

Много ми е филм да свалям такива работи... Смисъл, ако не са си от самият 'създател' на частите..
Примерно от интел ся гледах, че имам някви нови драйвъри, от там съм по-склонен да сваля..

Няма как една програма да ти сваля всички драйвери и да е на производителя, освен, ако не си купил всички части от един производител, и той не е решил да направи програма само за своите драйвери. Тази ти решава проблема с всички драйвери, независимо от производителя. Пробвай я. Дори не се инсталира. Ползвай Daemon Tools, за да я заредиш.

Що не си сложиш "стария" Creative? Вярно е, че при съвременните процесори вградения звук не може да и "открадне" чак толкова процесорна мощ за да усетиш, но вградените решения дори на "последните" дъна са си просто... за да има.

Audio Driver for Intel Desktop Board
Product Detected NVIDIA High Definition Audio
Current Driver Installed 1.2.23.3
This device is unknown or unsupported. Please contact the manufacturer for possible updates. More information>>

Хахаха :lol:

Илюминатите нямат такъв драйвер. :D

Горе