woodmonster
Member
Здравейте!
От скоро прехвърлям сайта си на wordpress. В момента го прехвърлям на локал хост, задвижван от програмата XAMPP. Днес реших да погледна сайта (този на локал хост), как ще изглежда под друга разделителна способност на екрана. В къщи имам 3 компютъра които са в мрежа. И трите машини са с различни монитори и бачкат под различна разделителна способност. Реших да пробвам как бачка сайта ми (на локал хост, който сайт вече е на wordpress), на другите компютри и направих следното:
1. Пускам сървъра (XAMPP-a)
2. На другия компютър отварям браузъра и пиша: 192.168..../wordpress
3. Допуска ме до сайта вижда се всичко, но тук вече идва проблема, който е:
Сайта на wordpress се зарежда, но менютата и инсталираните добавки не работят!
Да поясня: Менютата като навигация работят, но не излизат визуално както аз искам. Въобще сайта ми излиза визуално, все едно е инсталирана друга "тема" на него.
Къде може да е проблема и какво да променя (редактирам), за да се оправи?
За улеснение, ще ви приложа снимки!
Оригинал:
На другия компютър:
От скоро прехвърлям сайта си на wordpress. В момента го прехвърлям на локал хост, задвижван от програмата XAMPP. Днес реших да погледна сайта (този на локал хост), как ще изглежда под друга разделителна способност на екрана. В къщи имам 3 компютъра които са в мрежа. И трите машини са с различни монитори и бачкат под различна разделителна способност. Реших да пробвам как бачка сайта ми (на локал хост, който сайт вече е на wordpress), на другите компютри и направих следното:
1. Пускам сървъра (XAMPP-a)
2. На другия компютър отварям браузъра и пиша: 192.168..../wordpress
3. Допуска ме до сайта вижда се всичко, но тук вече идва проблема, който е:
Сайта на wordpress се зарежда, но менютата и инсталираните добавки не работят!
Да поясня: Менютата като навигация работят, но не излизат визуално както аз искам. Въобще сайта ми излиза визуално, все едно е инсталирана друга "тема" на него.
Къде може да е проблема и какво да променя (редактирам), за да се оправи?
За улеснение, ще ви приложа снимки!
Оригинал:
На другия компютър: