slavib
Active Member
Здравейте
Искам да попитам следното нещо.
Смятам да започна да правя фирмени сайтове на мои клиенти защото имам много запитвания.
В момента мога да правя Интернет магазини с Opencart.
Какво ви е мнението за темата Avada на WP
https://themeforest.net/item/avada-responsive-multipurpose-theme/2833226
Ще ви помоля тези които са работили с тази тема да изразят мнение.
Интересувам се от няколко неща.
1. Дали работи добре. В с мисъл дали е стабилна.
2. Ще я използвам преди всичко за създаване на фирмени сайтове. Дали е подходяща.
3. Дали ако я закупя един път ще мога да я мултиплицирам за други клиенти. Всички знаем че не всички искат да си плащат темите.
4. Има ли достатъчно стандартни възможности които биха били необходими за един стандартен фирмен сайт. В момента не мога да кажа какви точно защото не съм запознат.
Всяко мнение което изразите за мен ще бъде изключително полезно дори и да не е по точно зададените въпроси, за това предварително Ви благодаря.
Въпросите ми са насочени преди всичко към тези които са ползвали тази тема.
Искам да попитам следното нещо.
Смятам да започна да правя фирмени сайтове на мои клиенти защото имам много запитвания.
В момента мога да правя Интернет магазини с Opencart.
Какво ви е мнението за темата Avada на WP
https://themeforest.net/item/avada-responsive-multipurpose-theme/2833226
Ще ви помоля тези които са работили с тази тема да изразят мнение.
Интересувам се от няколко неща.
1. Дали работи добре. В с мисъл дали е стабилна.
2. Ще я използвам преди всичко за създаване на фирмени сайтове. Дали е подходяща.
3. Дали ако я закупя един път ще мога да я мултиплицирам за други клиенти. Всички знаем че не всички искат да си плащат темите.
4. Има ли достатъчно стандартни възможности които биха били необходими за един стандартен фирмен сайт. В момента не мога да кажа какви точно защото не съм запознат.
Всяко мнение което изразите за мен ще бъде изключително полезно дори и да не е по точно зададените въпроси, за това предварително Ви благодаря.
Въпросите ми са насочени преди всичко към тези които са ползвали тази тема.
Последно редактирано: