a.conev New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 27 Октомври 2008 #1 Търся, човек, който да разработи mod-не wordpress темплейт за корпоративен сайт. Тема "минерална вода". Цветове : зелено и бяло. Изчистен дизайн. Бюджета ни е 100 лева. Моля на лични!
Търся, човек, който да разработи mod-не wordpress темплейт за корпоративен сайт. Тема "минерална вода". Цветове : зелено и бяло. Изчистен дизайн. Бюджета ни е 100 лева. Моля на лични!
H HavVvoC New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 27 Октомври 2008 #2 От: Wordpress уникална тема Да споделя опит - тази вечер финализирам съвместната работа със s33d който ми свърши добра работа със същия бюджет но ставаше въпрос за блогспот темплейт... Като цяло доволен съм от него
От: Wordpress уникална тема Да споделя опит - тази вечер финализирам съвместната работа със s33d който ми свърши добра работа със същия бюджет но ставаше въпрос за блогспот темплейт... Като цяло доволен съм от него
a.conev New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 28 Октомври 2008 #3 От: Wordpress уникална тема Мерси батка! Wordpress ми трябва, нищо сложно, просто уникално , леко и seo friendly.
От: Wordpress уникална тема Мерси батка! Wordpress ми трябва, нищо сложно, просто уникално , леко и seo friendly.
S s33d New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 28 Октомври 2008 #4 От: Wordpress уникална тема Имаш ЛС, ако искаш ми пиши ;]