kamentk
Well-Known Member
Днес си погледнах сайта и реших да вляза в admin панела. До сега винаги се бях логвал с username на администратора, но този път не стана. Веднага цъкнах на забравена парола и естествено получих писмо на мейла си в което пишише: Вие изпратихте заявка за смяна на паролата на usermane **** натиснете тук за да продължите, бла бла. Обаче username-а беше друг. При опит да вляза с него в админпанела веднага успях. Въпроса ми е: Има ли място за паника, че някой друг знае паролите и т.н и може да ми влезе в сайта или каква е причината за това да ми се смени username-a. В логовете по IP няма друго освен моето. И как по дяволите да сменя юзърнейма към 3-ти за по-добра сигурност, защото не ми дава wp. Казва, че не може да се сменя. И 3-то мога ли да си защитя по МАК на 2 точно определени устроиства логина и да ми е мирна главата.
Няма никакви видими промени по сайта, сега ще огледам по-обстойно да не са сложили някакъв линк или нещо такова. Веднага си смених паролата за всеки случай, но все пак искам да разбера малко повече по въпроса.
Иии възможно ли е цялата работа да е станала по време на срива в direckt hosting?
Няма никакви видими промени по сайта, сега ще огледам по-обстойно да не са сложили някакъв линк или нещо такова. Веднага си смених паролата за всеки случай, но все пак искам да разбера малко повече по въпроса.
Иии възможно ли е цялата работа да е станала по време на срива в direckt hosting?