kamentk
Well-Known Member
Така. Значи имам си един сайт на WP(първи сериозен(относително за мащабите на повечето от форума) ) за който минах през какво ли не, сигурно 10 пъти съм преинсталирал WP, защото го засирах, проблеми с пощи към сайта, намиране на тема, преправка на темата, търсене на необходими плъгини, търсене на един скрипт около 2 дена, изгубването му, изтрих wp-content един път даже, абе какво ли не. Та всичко вече е оправено с изключение на 1 нещо:
Ако въведа грешен пермалинк към сайта не ми дава грешка 404 а каквото си поиска.
- части от мета описанието на сайта
- части от скрипт сложен на главната страница
- части от старнадртния изглед на страницата
- нещо което е нечетимо
имаи други, но не се сещам. Търских доста из Гошо ама нищо не намерих. Всеки се оплаква, че дори и на съществуващи линкове му дава такава грешка, а при мен е обратното. Да спомена че премалинковете към постовете са със имената им. Пробвах да ги променя като номерче, ама и това не помогна. Някой, ако му се е случвало нека да напише как е решил проблема, ще бъда много благодарен.
Приятна вечер.
Ако въведа грешен пермалинк към сайта не ми дава грешка 404 а каквото си поиска.
- части от мета описанието на сайта
- части от скрипт сложен на главната страница
- части от старнадртния изглед на страницата
- нещо което е нечетимо
имаи други, но не се сещам. Търских доста из Гошо ама нищо не намерих. Всеки се оплаква, че дори и на съществуващи линкове му дава такава грешка, а при мен е обратното. Да спомена че премалинковете към постовете са със имената им. Пробвах да ги променя като номерче, ама и това не помогна. Някой, ако му се е случвало нека да напише как е решил проблема, ще бъда много благодарен.
Приятна вечер.