harkon New Member 2 Юни 2012 #1 Съществува ли WP плъгин, който може по подобен начин да добавя ads? http://ads.expbuilder.com/
lqllqlq Well-Known Member 2 Юни 2012 #2 От: WP ads plugin Не разбрах как - като списък в средата или като двете в ляво и дясно?
harkon New Member 2 Юни 2012 #3 От: WP ads plugin lqllqlq каза: Не разбрах как - като списък в средата или като двете в ляво и дясно? Увеличете... Гледай долу двете реклами на adsense, които запазват позицията си при скролване.
От: WP ads plugin lqllqlq каза: Не разбрах как - като списък в средата или като двете в ляво и дясно? Увеличете... Гледай долу двете реклами на adsense, които запазват позицията си при скролване.
jackosz Active Member 2 Юни 2012 #4 От: WP ads plugin На мозилата , на хрома са статични, поне при мен.
lqllqlq Well-Known Member 2 Юни 2012 #5 От: WP ads plugin jackosz каза: На мозилата , на хрома са статични, поне при мен. Увеличете... При мен е същото.
От: WP ads plugin jackosz каза: На мозилата , на хрома са статични, поне при мен. Увеличете... При мен е същото.