WP plugin за редактиране и форматиране на постове - дразнещ проблем ....

lowriderzzz

Well-Known Member
Здрасти. "Проблема" е следния:

Когато пейстна текста за поста в WP, после го форматирам малко, сменям фонтовете на места, болдвам и т.н. но после като го сейфам не всичко, което съм форматирам се сейфа както съм го направил, все едно то си знае неговата.

Като цяло трябва после ред по ред да оправям промените, което отнема време.

Направо си pain in the ass. (таралеж в гащите дет се вика).

Супер дразнещо е, особено когато трябва през ден да качвам нови статии.

Ето на тази снимка например всичко го бях направил както трябва (един фонт, размер и цвят) а сега след като го сейвах то ги е променило.

СНИМКА

Не знам от плъгина ли е това. Ако е от него препоръчайте някой добър, с който сте боравили и сте доволни и който ви "слуша" като му зададете какво да прави.

Мерси!

От: WP plugin за редактиране и форматиране на постове - дразнещ проблем ....

Пробвай да направиш промените в текстовия редактор (точно до визуалния , който си отворил). Форматирай там както искаш , удебелен шрифт и всичко останало и го сейвни.
И внимателно разгледай всички тагове и ги оправи ако трябва.
И кажи дали така е ок.

От: От: WP plugin за редактиране и форматиране на постове - дразнещ проблем ....

Пробвай да направиш промените в текстовия редактор (точно до визуалния , който си отворил). Форматирай там както искаш , удебелен шрифт и всичко останало и го сейвни.
И внимателно разгледай всички тагове и ги оправи ако трябва.
И кажи дали така е ок.

По принцип и от визуалния си става, но много време отнема и няколко пъти трябва да го сейвам, докато се намести както трябва да е.

В текстовия ще трябва да се ровя по кода и то пак време отнема. А и форматирането на нов ред не знам там дали ще го засече. Ти с кой плъг-ин си за форматиране на постовете ?

От: От: WP plugin за редактиране и форматиране на постове - дразнещ проблем ....

По принцип и от визуалния си става, но много време отнема и няколко пъти трябва да го сейвам, докато се намести както трябва да е.

В текстовия ще трябва да се ровя по кода и то пак време отнема. А и форматирането на нов ред не знам там дали ще го засече. Ти с кой плъг-ин си за форматиране на постовете ?

Засича новия ред и може да изчистиш текста от някакви ненужно добавени тагове заради визуалния редактор. Аз не ползвам някакъв специален плъгин , просто ми е направило впечатление , че визуалния понякога размества някой неща или ги прави не както трябва , при текствовия , като го нагласиш кое как да е си остава така.

Нищо му няма на дефолтния редактор. Научете се да пействате в plain text без всички бози и лайна от Word или каквото там ползвате и си го форматирайте във WP.
Най-вероятно TinyMCE-то стрипва разни тагове, които не са разрешени.

Засича новия ред и може да изчистиш текста от някакви ненужно добавени тагове заради визуалния редактор. Аз не ползвам някакъв специален плъгин , просто ми е направило впечатление , че визуалния понякога размества някой неща или ги прави не както трябва , при текствовия , като го нагласиш кое как да е си остава така.

Добре, при следващата статия ще пробвам с текстовия и ще видя, ако е по-бързо и няма да ми създава проблеми ще свиквам с него тогава.
мерси :)

Нищо му няма на дефолтния редактор. Научете се да пействате в plain text без всички бози и лайна от Word или каквото там ползвате и си го форматирайте във WP.
Най-вероятно TinyMCE-то стрипва разни тагове, които не са разрешени.

Еми аз първо ги пействам в нотпада и там в WP, ама пак ми прази мизерии.

Еми аз първо ги пействам в нотпада и там в WP, ама пак ми прази мизерии.

Пък tiny mce го ползвам, защото има за нстройване на размер на текст и т.н. до колкото си спомням на дефултния му липсваха тези или нещо и търсех някакъв който да има нужните функции.

Горе