От: От: WTF! Домашен арест за сайт, 100 лв. и много истории за патологията
Аз пък залагам че е предвид начина си на изразяване.
Евала, позна, признах те!
Погледни пак nadezhda-65ltd.Narod.ru
Благодаря, извинявай, че така, но беше за твое добро, това можеше да е някой, който се представя за теб и да о.ере всичко от твое име в последствие.
Е па уреди го де! Ама трябва началника на студиото да е голям връзкар, че после БКП (Българската Конспиративна Партия) .....
Като държиш китарата отгоре свириш наистина нали, не е монтаж някакъв това?
Аз както ги виждам нещата трябва да направиш една страница, която да комбинира историята ти със песните ти - направо видео вградено - така ще е ясен контекста и ще стане от маркетингова гледна точка както трябва. На тая страница трябва да са само песните, които касаят целия народ - срс-та, партии и прочие, без личностните нападки или освен ако ги изпълниш наново но с общ текст, не конкретно по повод някой локален случай.
Също и на бтв репортажа да е при историята ти с вградено видео в началото някъде, трябва да е удобно за разглеждане, аз докато ти видя всичко примерно рових много, трябва да е удобно за разглеждане от евентуален инвеститор, примерно от някой сценарист на шоуто на слави, може да решат, че има хляб в теб, може друг да го реши, но трябва да може да види всичко лесно на едно място.
Примерно аз имам нещо наум и като стане тая страница мога евентуално да пробвам да пратя на един човек да я погледне, но не мога да го карам да гледа 100 страници, направи си отделен поддомейн в народ.ру или другаде, само гледай да е кратко име и да не може да се бърка, защото аз нямам директен контакт с човека, и не знам, може и на хартиен носител да се наложи да я види и затова примерно е хубаво да е кратък и ясен адреса, да не се откаже да го напише в браузъра. Отделно, че краткия адрес е за предпочитане по принцип.
Това е засега от мен, дано стане нещо по тоя въпрос.