От: WTF! Домашен арест за сайт, 100 лв. и много истории за патологията
Зарежи, това няма да е лесно
Първо, не си разбрал естеството на форума.
Значи тук е свърталище на онлайн бръмчалки:
- Уебмастери-собственици. Въртят сайтове и печелят по определен начин от това.
- Уебмастери. Поддържат сайтове на едикой си, имат уменията за това, печелят от труда си
- Дизайнери. Правят разни джаджи и детайли, така че един сайт да става за гледане, Използват определени програми и разбира се способностите си за това.
-Програмисти. Пишат секви модули, калибристики и тн нещица, които се използват за функциите на даден сайт. Не е задължително да е за сайт, може и някаква програмка да е и тн галимацийка.
-Копирайтери (и не толкова копи) Тез пък пишат ли пишат
Използват добрата си грамотност, убав краснопис и бая фантазия за съставянето/преправянето/подобряването и прочие на секви текстове, статии, новини и тн готинии дето повечето им викат - съдържание.
-Бръмчалки. Много пък бръмчат на добавяне на разни линкове някъде си, основно с идеята на SEO - писта за сайтове - бегачка. Други си правят 200 ника и пишат докторати по разни форуми..като идеята е главно да се надуят с подписът си
-Афилети. Други терикати пък лапат от лапаницата на други
Също съчетание от гореизброените.
Списъкът дори ми е беден май - сигурен съм че може да се допълва.
Общо взето каква ли не сган
Идеята на мястото да ги обединява сичките тия по ИНТЕРЕСИ. Един му треат домати, на друг ракия..трети вади музиката иииииииииии естествено сядат на масата
Горе-долу това е историята на един форум...ела па на този
Ти поне си също бръмчалка, първо трябва да си намериш място на масата. И понеже ако не пиеш колко другите бързо мое да паднеш от стола. За това - първо изчиташ (ако ти е интересно, според мен ще ти е) бая теми - страшни пости, където все още винарки смръдкат, по-уеки темички - сухички, обикновено са писани на трезво, както и много кенефни - предимно са плод на сутрешна махмурлия
После търсиш подходящата маса (разделът аджеба) и се изтопорчваш в него..там с каквото си дошъл, я сливова, я няква греяна - няма значение, важното е да сложиш нещо на масата. Тоест си казваш за кво се бориш, с какво мое да излъжеш останалите. За по-голяма правдоподобност праскаш някакви примери, история, нещо от опитът ти (някоя весела рибарска история или як виц - щото на масата без тях бързо че ти отнемат микрофона - пиенето) След известно време вече почваш и да претендираш че пиеш по кило канче и бурканче..(бурканчето от 3 литра), но до тогава надигаш внимателно и мезиш леко
Аз съм убеден (кат ти видех цялата галимация), че можеш да се включиш в купона...стига да искаш разбира се. И да не се праиш на утепан кон...щото тука освен коне с капаци има и бая каруцари