За spy:
Не знам какво си чел, но това със 100-те лева не е проблемът описан в темата. Проблемът е поръчковият милиционерски тормоз. Той може да ти се случи и без някой да ти дължи 100лв.
Понеже обвинител номер едно на Ловеч Кирил Петров все още иска да ме екзекутира, съдии му помагат а от Страсбург си кротуват който иска да ми напечата поканата за погребението ми и да я разлепи на обществени места:
Формат HTML - http://vladilovech.narod.ru/invitation.htm
Формат DOC - http://vladilovech.narod.ru/invitation.doc
Грешно предположение. Отделно и запис ти пуснах където ясно се чува, че мислил, че ще му е безплатно. Няма страшно случва се.Помислих малко и реших да се поставя ей тъй хипотетично на мястото на ония старец, дето не му платил 100 лева
ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ МАЛКО!
Намират ми го този уебмастЪр да ми направи сайт, разбираме се за 100 лева, по едно време ми казва, че сайта е готов, поглеждам аз и о господи, какво да видя, ми то егати грозния сайт, тоя направо нищо не става от него, как може да прави такъв сайт, да не говорим, че сигурно е бил на .нещо-си.ru безплатен домейн. Нищо няма да му давам, това не е работа. Минава време, ония си сложил гола жена и ми рони бизнеса така, хмм, да му платя ли 100 лева за тоя умрял сайт? Нищо няма да му плащам, ще го дам на прокуратурата да махне голата снимка. От там вече тоя уебмастЪр почва да прави клипчета и да вбесява прокурорите и съдиите като пише песни за тях> нормално, и аз бих се ядосал някой ако почне такива глупости да пише за мен в интернет.
Предполагам, че така е разсъждавал стареца.
Правилно предположение. Ха сега дай малко идеи, че моите са на привършване отделно до сега не вършат набелязаната работа. Ако можеш даже помагай.Ти си бил рецидивист, с тези престъпления зад гърба не ти остава друго освен да видиш сметката на някоя комунистическа пачавра в противен случай няма да те оставят на мира
Правилно предположение. Маса от дейностите ми са били понеже ме е бачкало шубето. Ако някога забогатея и наистина продаваш апаратура ще те потърся по работа. Заслужи си вниманието ми.Прочетох почти всичко. Цялата история е описана от Дисидента, а както знаем всяка история има две страни и не е ясна версията на другата страна. Като гледам как се държи и се изживява като страдалец, кой знае какви ги е надробил...
Че нали го използвам по предназначение търся си работодатели. А за да мога да работя ми трябват и спасители. Не може да бачкаш ако постоянно си мислиш кога ще те екзекутират. И не забравяй, че сам човек освен чикии друго не може да прави.Не мога да отделя време да обработя цялата натрупана досега информация, но да зема и аз да изкоментирам...
"Психически проблеми" има всеки от нас. Някои си ги показват; повечето ги крият.
От прочетеното набързо си вадя бърз и неокончателен извод, че човекът сам е избрал това, дето се е случило. Може и поначало да го е приел като един вид "съдба". Разказът за бащата потвърждава впечатлението. Ако искаше наистина, отдавна щеше да намери изход от парадоксалната ситуация. Но изглежда просто си му е уютно в тая му роля и на такова дередже вижда себе си.
Някои хора просто биографиите им не ги пускат в "бъдещето". Затова на него и на никс още дълго време ще им се привиждат и причуват комунисти иззад всяко дърво. И аз познавам такива - комунистите са им виновни за всичко, цял живот.
Виж файлът 2787
Да се помогне е невъзможно. А и помощ едва ли му трябва - ако искаше, отдавна сам да си е помогнал.
Иначе ДИСИДЕНТЕ, добре дошъл във форума.
Ако искаш, може да го ползваш по предназначение.
Вземи да се извадиш свещичките, че ще те хване запек.препоръчвам лечение в големи дози с:
и анални свещички със Заебин...
Ама че си лошотия!STOP! Bitdefender blocked this web page.
Да да заблуда. Аз само се заблуждавам, че ми спират музикалните изяви и то с документи. Отделно събитията започнаха петилетка преди да заснема първия си клип ама то и това няма значение. Важно е да поставим диагнозата. То и преди десети се заблуждавах, че бях 4 месеца без бачкане и то бяха само 4 понеже попаднах на комунист. Е то след десети и този комунист стана конспиратор ама то друга тема.Ти продължавай да правиш клипове, после защо ще те съдят :lol: и каква екзекуция те гони? Живей си цял живот в заблудата на роб на комунизма, пък ние дето живеем в същата държава нека си правим пачките, всеки сам избира на какво да е роб
То тук спасители нема, само работодатели-кожодери .Че нали го използвам по предназначение търся си работодатели. А за да мога да работя ми трябват и спасители. Не може да бачкаш ако постоянно си мислиш кога ще те екзекутират. И не забравяй, че сам човек освен чикии друго не може да прави.
Доколкото разбрах никой не го гони за клиповете му.Ти продължавай да правиш клипове, после защо ще те съдят и каква екзекуция те гони? Живей си цял живот в заблудата на роб на комунизма, пък ние дето живеем в същата държава нека си правим пачките, всеки сам избира на какво да е роб