des1slav Member 19 Март 2009 #1 Днес попаднах на този хостинг. Имаше реклама за България в google. Имат доста апетитни оферти. Има ли някой тук, който ги е ползвал да каже мнението си, че ми е доста любопитно
Днес попаднах на този хостинг. Имаше реклама за България в google. Имат доста апетитни оферти. Има ли някой тук, който ги е ползвал да каже мнението си, че ми е доста любопитно
D dudi Member 19 Март 2009 #2 От: www.3ix.org Впечатления? Има live chat, което винаги съм харесвал, като си на зор им вадиш душичките до скъсване
От: www.3ix.org Впечатления? Има live chat, което винаги съм харесвал, като си на зор им вадиш душичките до скъсване
F f1r3fl3x New Member 22 Март 2009 #3 От: www.3ix.org Впечатления? Не съм го чувал, но наистина офертите са добри. Мога да ти препоръчам skyNetHosting, там мн рядко пада сървър(ако изобщо се падне).
От: www.3ix.org Впечатления? Не съм го чувал, но наистина офертите са добри. Мога да ти препоръчам skyNetHosting, там мн рядко пада сървър(ако изобщо се падне).