www.patrasys.com

danko6

Well-Known Member
Някой ползвал ли ги е?
Аз сега се регнах и сега ще платя 5 лева за да започна да продавам продукти във ebay но незнам как се правят тези неща.Ако знаете как плащат и как стоят нещата с търговете
www.patrasys.com

От: www.patrasys.com

А да знаете други такива сайтове. Който ти плащат за да продаваш тяхните продукти, на търгове в Ebay. А тези ми искат 5 лева за да започна и ще ми плащат по 19 пенса, на продаден продукт.
Питате се какво искам да направя?
Искам да намеря добра компания която да ми позволява да продавам нейните продукти в ebay. Трабва ми компания която да разрешава да продавам и по по малко продукти на ден, ако пускам по 100 продукта и като купят 1 продукт пиша на компанията адреса на куповача и те му пращат стоката, а преди това аз съм им платил стоката за стойност на 1 продукт, а надценката която съм взел да си остане за мен. Това търся компании който предлагат да се продават и по по малко продукти и да не е нужна да заплатя за 100 бройки предварително, а пускам търга печели го някой и аз заплащам на компанията за един продукт пращат го и готово. Много ще се радвам ако някой ми помогне.

Последно редактирано:

Горе