От: www.Svej.Net
Харесва ми дизайна на сайта, иначе CMS-a ми се вижда малко куц - поне профилите са едни ужасни, малко ми напомнят тези в aha.bg
Да си призная, скейтборда ми се вижда много грозен. Моят съвет е:
1. Разкарай скейтборда
2. Смали снимката с онези мацки
3. Премести навигациоята горе - над картинката. Сега при влизането в сайта не разбирам за какво е - трябва когато потребителя отвори сайта, първото което види да е навигацията с различните неща в сайта, да му стане ясно какво ще намери тук и веднага да отиде на него.
4. Изкарай няколкото потребители със снимки под картинката
5. Сложи лентата за търсене и логина някъде от страни и да са по-малки.
6. Оправи цветовете на навигацията във вътрешните страници, защото когато отворя профил на потребител, линковете стават синьо-зелени
Полетата за търсене и логин в сегашния им вид ми създават впечатлението, че първото нещо, което трябва да направя, за да разгледам сайта ти, е да се регистрирам и да вляза.
Очевадно си разменил местата на елементите :shock: - навигацията е била най-отгоре - тя е покрива на сцената, от която виси една камера. След това е снимката с мацките, после е скейтборда и под него е "пътя" - черния футър, на който не пише нищо.
Между другото когато на вътрешните страници липсва снимката с мацките, имам чувството, че целия сайт е умрял. Опитай да събереш колкото може повече от елементите на едно място както ти казах. Нещата по темплейта не са си на мястото, има някакво дяволско усещане, все едно хората от снимката са умрели и сайта е свърталище на духове.