radoslav68
Active Member
От: Xenium са Купили Мegamеdiа.bg
интересно и svejo.bg с mobile.de са също в портфолиото им
интересно и svejo.bg с mobile.de са също в портфолиото им
Може да продават реклама от него. Както примерно Спортала са екслузивен продавач на рекламата в Скайп. Но пък защо .де? Ако ще продават на бг рекламодатели, едва ли има толкова бг трафии. И за мен е мистерия. Но ще видя защо. Възможно е само за хвалене. Но пък да е техен, странно и това.Xenium е създадена от създателите на Svejo.net, ама защо mobile.de е в портфолито за мен е мистерия
Xenium е създадена от създателите на Svejo.net, ама защо mobile.de е в портфолито за мен е мистерия
Всъщност, единия от създателите на Svejo все още работи в Xenium, но не по свежо.
Уж в мобиле.де има доста български трафик, дори аз имам доста приятели, които там зяпат, а не в мобиле.бг. Така че има логика да продават реклама на българския трафик, колкото и странно да звучи : )
Мега яката мрежа, брат. Да не се заклевам. Хоума на meganews.bg с тайтъл Начало. Верно ли?
Копират от news.bg и от topsport.bg!
Тия поне са се чатнли да си сложат бранда в тайтъла. Кофти е да копираш от разбирачи.
Иначе каква е историята около news.bg? Гледам бая билбордове във Варна с тях. И те като заглавието им - аматьорски - син надпис news.bg и бял фон. Нищо креативно. А пък колко ефективно, това е друг въпрос.
Затова около Варна (морето, сините вълни...) има малко повечко техни билбордове.