$INeed$
Well-Known Member
Колеги. Айде да ви попитам тези от вас, които ползват Yandex.Webmaster дали са доволни, и намират ли някакви добри алтернативни опции спямо това на Google-а? Питам най-вече заради това, че не се кефя Google да знае всичко, и на сайтове, които няма смисъл. Не е толкова от към съдържание, а от към това, че нишата е със скъпи кликове и имам чувството, че ще е по-добре да си следя нещата при тези сайтове с Yandex.Webmaster.
Интересуват ме някои опции, които има чичко Google - реферал линкове, позиции по търсачките, средно баунс рейт, абе основни неща, нищо по-детайлно, което може да се намери при Google. Това е. Смятам, че братушките са стигнали това, но все пак да попитам и аз. Трябва ми нещо по-адванс от средното, иначе до сега да съм сложил Statscounter-а. Големо дърво.
Мерси предварително.
Интересуват ме някои опции, които има чичко Google - реферал линкове, позиции по търсачките, средно баунс рейт, абе основни неща, нищо по-детайлно, което може да се намери при Google. Това е. Смятам, че братушките са стигнали това, но все пак да попитам и аз. Трябва ми нещо по-адванс от средното, иначе до сега да съм сложил Statscounter-а. Големо дърво.
Мерси предварително.