youtube adsense

От: youtube adsense

Някъде имаше тема за това, България все още не беше в списъка с позволените държави

България не е в списъка, но вероятно до 1-2 години това ще стане, така че тези, които сега отделят ресурси за създаването на квалитетни клипове, в близко бъдеще ще пожънат солидни дивиденти.

Аз от около 10 дни съм приет в партньорската програма на youtube
споделяме парите от адсенса с гоогле
има изискване материалите във видеото да са с права за ползване
или да си снимаш твои видеа без музикален фон който е с запазени права
или да търсиш видеа и аудио с права за споделяне

моите видеа са публикувани на разни сайтове на англисйки и печалбите са като тези от англусйки сайтове с текст
CTR-a не мога да го коментирам още - няма достатаъчно импресии че да знам каква ще е цифрата

kuzmanin - Къде се намираш, в България? Адреса регистриран в Адсенс къде е, в България?

София, адсенса е регнат на българска фирма със седалище в София

Не знам как си се добрал до партньорски статус, но България все още не е приета в партньорската програма.
Currently, the YouTube Partner Program is only available to creators in Argentina, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Colombia, the Czech Republic, France, Germany, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Kenya, Mexico, the Netherlands, New Zealand, the Philippines, Poland, Russia, Singapore, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, the United Kingdom, and the United States.

Не знам как си се добрал до партньорски статус, но България все още не е приета в партньорската програма.

И аз това питах, но не ми отговори на въпроса, фирмата може да е и българска и седалището и да е българско, но България все още не е одобрена за програмата, доколкото знам, значи остава варианта с акаунт регистриран в друга страна. Друга възможност - да са получили специално разрешение от Гугъл.

Ами и аз не знам. Честно казано по едно време ми се появи една зелена лента с покана да стана партньор и аз просто си попълних данните. Друго не съм правил. Бях чел че трябва да достигна определен брой гледания на видеата дето съм сложил и така и стана. Някъде около 60 000 views имаха всички клипчета в акаунта ми.

няма значение в коя точка на света сте !
Аз вече повече от 1 година се занимавам с youtube-adsense и печалбата ме задоволява :)

Горе