От: yseo.org - Продава се.
Не обичам да се бутам в чужди разговори, но мисля, че въпросът е принципен наистина.
Има продавач, който предлага оферта. Може да има хиляди продавачи, които да използват този форум да си рекламират сайтовете ей-така - примерно обявявам мой сайт на цена един милион и си се кефя, че съм турил безнаказано линк на посещаван форум, нищо че никой няма да го купи за толкова - за това си струва да се помисли в правилата на Пазара. Обаче този продавач - Virosss, не е от този тип. Той казва предложението си и чака някаква оферта, която да му хареса.
Първият купувач му предлага някаква. Изобщо няма да навлизам в подробности дали е добра, дали е смешна и т.н., ако забелязвате нито продавачът, нито купувачът са навлизали в тях отначало - не им съвпада цената и това е, кво толкова? Следващият път може и да стане, това си е пазар тип борса. Обаче като се включим двайсетина сеирджии и всеки почва да налива акъл, то няма начин тази тема да не се окепази.
Човекът не е поискал един милион, той просто е казал, че десет лева са му малко. Разбирам го, аз самият плащам по 19.20 (с ДДС) за нов домейн и изобщо не ми дреме, че плащам някой лев повече от другите, при положение, че работя с този хостинг доставчик от десетина години и му имам доверие за далеч по-важни неща. Та защо да не каже, че са му малко 10 лева? При това домейнът му не е пеесе знака в период.
Добре, че поне не ставаше въпрос за пиене, футбол, политика или жени - специалистите и акълиите щяхме да сме доста повече