От: yseo.org - Продава се.
Точно затова трябва да има критерии на които да отговарят подадените оферти за даден домейн, сайт, хостинг и т.н.
Момчето продава домейн и му иска някакви пари, които и той незнае колко трябва да са, обаче иска да са около 20 лева - добре. Айде сега се върнете в началото на темата, прочетете отново и се замислете при така публикувана оферта, дали аджаба не ме икъртва моята вътрешна простотия да излезе наяве и да забие 10 кинта за оферта?
Обърнете внимание, че домейна е реДистриран!!!
Продавам домейна, редистриран е преди 1 седмица за 1 година, ако има желаещи могат да отправят офертите си тук или в
закрития търг на Dipal.Net
Не стига това ами ме праща на някакъв друг адрес, къде да наддавам и това не стига ами за да наддавам трябва да се регистрирам?!
Какво всъщност правим тук, колеги?
Помислете над това и после се изказвайте колко трябва или не трябва да струва един домейн - въпроса е как да оферираме на първо място, защото никой не може да разбере какво си мисля аз в момента, ако аз самия не го изкажа.
И второ все пак не мисля, че безцелното регистриране на домейни и след 2 дни решаваш, че не те кефи и почваш да мрънкаш колко несправедливи са всички щото видиш ли първия срещнат хубостник ти е изпердашил оферта с 5о % надоле от това което си се изръсил, брато.
Като си купих таратайката дадох за нея 2500 - сега треа се тръшкам, че немога да и взема 1500 лева а?
Като си купих лаптопа също дадох 2500 - сега не струва повече от 1600-700 лева.
За какво изобщо спорим и обсъждаме нещата?
Нека модераторите и администраторите да преценят и затворят темата, за да не се изпокараме за подобна смешна случка.
Видях, че е пусната тема за правилата и продажбите
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=5352
Дайте предложения, за да се предприемат наистина действия за подобряване на бизнес климата