Zamunda.net в американски списък за пиратство

dalasweb

Well-Known Member
Българският торент тракер Zamunda.net попадна в списък на американските власти с големи нарушители на авторски права.Новината тук

Ако цените на билетите за филми бяха по 30 стотинки щях да си ги гледам на кино!

коментара на bochko ме кефи:
Министърът на отбраната на САЩ Леон Панета осъжда остро Замунда, и се очаква до края на месеца да бъдат наложини санкции, като санкциите ще протекът на три фази.
1 Пълно медиийно затъмнение (което така или иначе си го имаме от години)
2 Налагането на санкции относно ползването на интеренет, и отстранаване на България от световната интеренет мрежа.
3 Концетр на Азис до паметника на "В. Левски" София в знак на победа! В концерта ще участват всички видни представители на сегашното правителство облечени в "търски национални носии" и като за финал Цецка Цачева ще играе Бейли Денс !

От: Zamunda.net в американски списък за пиратство

Конгресът на САЩ смята Русия, Украйна и Китай за страни, в които действа най-благоприятен режим за нарушителите на авторските права.

Тъпите янки да си гледат работата, и да не си пъхат носа отвъд океана. Моят съвет към тях е по далеч от Русия, Украйна и Китай, защото там хапе :twisted: Не стига че посегнаха на храната която слагаме в стомасите си като вкарват ГМО, ами сега и на зрелищата ни ли искат да посегнат ? Остана ни само това.

Аз единственото което съм си закупил е OS WINDOWS - всички версии, от WINDOWS-3,11 до XP. Купувам го поради причината че в торентите е кракнат, орязан, липсват разни драйвери и много неща, както има бъгове и отворени портове. А така поне си знам че не е модифициран и бъгнат. За игрите - в торентите игрите са предимно модифицирани и орязани. Хората свалят игри, тестват, и ако им хареса я купуват, защото от торента няма как да не е орязано нещо или бъгнато. Е струва ли си да плащам за нещо което съм го тествал, не ми е харесало, освен това е орязано, бъгнато и т.н. ? Е сори ама ще ме извиняват тъпите американци. И как така ги ощетяваме, аз не съм чул някой от тия монополисти да е фалирал или обеднял! Карат си S-класите, ферарита, ламборджинита, живеят изолирано в огромни палати, и една подробност - живеят от лихвите си в банковите си сметки. И какво искат още ли да лапат ? Ненаядени американски прасета.

Никакви американците не са те, да не забравят че корена им е от Европа и то от избягали престъпници. Кореняк-американци са индианците които са набутани в резервати. Тъпи малоумници.

Българското законодателство позволява тегленето за лична употреба с нетърговска цел - гледане, слушане, играене и т.н. Ако си изкарваш хляба с дадената програма или пък пускаш музика като DJ - да, тогава трябва да се закупи въпросният продукт.

В такъв случай обаче вината не лежи в хората, предоставящи възможността да си свалиш нещо, а в онези, които свалят и го използват за стопанска/търговска цел.

В България само от нас си зависи да не се допусне промяна в законодателство да се забрани тегленето и за лична употреба.

За американците: пичка ви майна ( както казват сърбите ), и един съвет - недейте много надничайте към Европа, особено към Русия, Украйна и Китай, че може да се опарите.

Горе