Украйна - Русия какво ви е мнението

Ако Китай реши да играе без Запада, ще върне държавата си пак към оризовите си полета. Но е важното драскачи да правят заглавия за капацитети като Крумов. :)
Дa,типична безпочвена руофилска пропаганда,като светлото бъдеще,което така и не дочакахме! За по-малко от 100 години рухна картонената кула ,която градихте глупаците марксисти-комунисти!

А за Украйна да си припомним признанията на Гиркин, Пригожин и останалата москалска измет, че така наречените опълченци всъщност са били части от редовната армия на московията пак са някаква западна пропаганда ? Или признанията им, че конфликтът всъщност е предизвикан и дирижиран от орките?

Или наглите лъжи, че нямало да нападат никой ?

Айде от една страна разбирам мъката на нашенските ватници: По цял ден вдигаха олелия за мощта на московията и как щели да прегазят цяла Европа за има-няма седмица, за "аналогов нет" танкове, самолети, сармати и какво ли още не. И какво стана ? Една малка, пълна с руски проксита Украйна взе, че им нарита канчетата... Не стига това, ами нито замръзнахме, нито пропаднахме без руски газ, както лаеха руслямските мастии у нас.


Поне малко се постарайте в тоя форум, като се мъчите да представите и "другата гледна точка"

Според апологетите на социализма идеята за "най-справедливото и хуманно общество" е зародена още в древноста....от Платон до Маркс...

864017.jpg


В своето произведение "Държавата" книга пета стр.76-82 идеалната държава според него е в общноста на жените и колективно отглеждане на децата като в конюшни-...

http://uacg.bg/filebank/att_5872.pdf










biggrin.gif
 
Приятна изненада в хардуера потребител с неподцинкована глава:

Пука ми толкова, колкото на теб за гладните деца в Африка. Каква е разликата между двете страни в случея, или твърдиш че от украинса страна няма удари по цивилни цели? Пак ти казвам, хората като мене и теб в двете държави страдат най-много! Военните - това им е работата, политиците - гледат да се възползват до последно и от трите страни! Залужни, когато каза че му трябват 500К калпака за фронта - защо запада тогава не помогна с жива сила? Всички знаем че за частните групировки дори и статистика не се води, знаем че има желязо има колкото искат. Иначе си ревете срещу агреса колкото искате - никой не дава пет пари от колективния запад, или поне това показват до момента. Никой не говори за мир, всички говорят за пари, може би това е проблема на света в момента, че за някой хора парите стана цел, а не средство...
 
Блинкен обещава повече помощ за Украйна, която ще промени нещата на бойното поле !

Нещата на бойното поле:


1715936128787.png
 
Вчера руснаците се хвалеха че са свалили 10 от 10 ракети ATACMS над Крим. Нещо, което само по себе си е невъзможно. И както коментира някой сигурно са ги свалили с няколко самолета, писти и сгради. И така изглежда. Тепърва ще има още.


😁😁😁
 

Горе