Украйна - Русия какво ви е мнението

Ако Китай реши да играе без Запада, ще върне държавата си пак към оризовите си полета. Но е важното драскачи да правят заглавия за капацитети като Крумов. :)
Дa,типична безпочвена руофилска пропаганда,като светлото бъдеще,което така и не дочакахме! За по-малко от 100 години рухна картонената кула ,която градихте глупаците марксисти-комунисти!

А за Украйна да си припомним признанията на Гиркин, Пригожин и останалата москалска измет, че така наречените опълченци всъщност са били части от редовната армия на московията пак са някаква западна пропаганда ? Или признанията им, че конфликтът всъщност е предизвикан и дирижиран от орките?

Или наглите лъжи, че нямало да нападат никой ?

Айде от една страна разбирам мъката на нашенските ватници: По цял ден вдигаха олелия за мощта на московията и как щели да прегазят цяла Европа за има-няма седмица, за "аналогов нет" танкове, самолети, сармати и какво ли още не. И какво стана ? Една малка, пълна с руски проксита Украйна взе, че им нарита канчетата... Не стига това, ами нито замръзнахме, нито пропаднахме без руски газ, както лаеха руслямските мастии у нас.


Поне малко се постарайте в тоя форум, като се мъчите да представите и "другата гледна точка"

Според апологетите на социализма идеята за "най-справедливото и хуманно общество" е зародена още в древноста....от Платон до Маркс...

864017.jpg


В своето произведение "Държавата" книга пета стр.76-82 идеалната държава според него е в общноста на жените и колективно отглеждане на децата като в конюшни-...

http://uacg.bg/filebank/att_5872.pdf










biggrin.gif
 
Приятна изненада в хардуера потребител с неподцинкована глава:

Пука ми толкова, колкото на теб за гладните деца в Африка. Каква е разликата между двете страни в случея, или твърдиш че от украинса страна няма удари по цивилни цели? Пак ти казвам, хората като мене и теб в двете държави страдат най-много! Военните - това им е работата, политиците - гледат да се възползват до последно и от трите страни! Залужни, когато каза че му трябват 500К калпака за фронта - защо запада тогава не помогна с жива сила? Всички знаем че за частните групировки дори и статистика не се води, знаем че има желязо има колкото искат. Иначе си ревете срещу агреса колкото искате - никой не дава пет пари от колективния запад, или поне това показват до момента. Никой не говори за мир, всички говорят за пари, може би това е проблема на света в момента, че за някой хора парите стана цел, а не средство...
 
Блинкен обещава повече помощ за Украйна, която ще промени нещата на бойното поле !

Нещата на бойното поле:


1715936128787.png
 
Вчера руснаците се хвалеха че са свалили 10 от 10 ракети ATACMS над Крим. Нещо, което само по себе си е невъзможно. И както коментира някой сигурно са ги свалили с няколко самолета, писти и сгради. И така изглежда. Тепърва ще има още.


😁😁😁
 

Малко копи-пейст от Runet​


С назначаването на наследник на уморения и разочарован Елцин, вековното наследство на руските автократични и опрични практики започна малко по малко - от различни страни..../Б моя-Или връщане към Средновековието,от което ссср се опитваше несполучливо да се дистанцира!!/

Ключов символ на репресивния обрат ще бъде пластмасова чаша, хвърлена от студент по брониран полицай - и съвсем реалната присъда затвор, която студентът ще получи за това.

От всички нови държавни образувания, възникнали от СССР, две поеха очевиден курс към възстановяване на предишната политическа система с нейната абсолютна централизация на властта и репресивни методи на управление. Това са Руската федерация и Беларус. И двете отказаха да се интегрират в общността на световните демокрации, както беше предвидено от идеите за „гласност“ и „перестройка“, и активно започнаха да изграждат система на национална автокрация. Беларус - малко по-рано и по-открито, Руската федерация - по-късно и отначало по-завоалирано: под лозунгите на "суверенна демокрация".


Александър Дугин​

"Ние трябва да завладеем Европа, за да я завоюваме и да я присъединим. Ще им кажем: Вие ще получите защита като наш протекторат. Виждате ли как "Пуси райът" си седят в затвора у нас? И вашите ще ги затворим! При вас "Фемен" безчинстват, у нас получават тоягите и заминават с камиона на боклука или на "историческата си родина". Ние ще завладеем Европа и всички високи технологии ще бъдат у нас. Това е то развитие, това е то модернизация. Руснаците се мобилизират за велика идея. Присъединяването на Европа е нашата велика идея"

Ein Volk, ein Reich, ein Führe




 
Чалмите не се спряха ....ракети по Червено море, ракети по Израел, отвичаня в Ормузкия пролив, оръжия и финансиране на атентати в чужди държави ....май Алах ги приземи толкова твърдо.... Понякога Аллах прибира кървави сатрапи и диктатори, но за съжаление все закъснява... Тези аятоласи направиха от Иран истинска средновековна кочина на деспотизма, безправието, фанатизма и омразата. Жалко за шаха, който махна фереджетата и идиотските забрани на фанатиците....

Обаче Аятолаха е възрастен , девиците вече го очакват , а на повечето иранци не им се живее в ислямска диктатура.


Държавни медии в Техеран съобщават, че катастрофата е в резултат на неблагоприятните метеорологични условия и че за момента не може да се потвърди дали пътувалите на борда му са ранени или загинали.


Според иранското издание "Нур нюз" всички сценарии са на масата след инцидента с президента Ебрахим Раиси.


Същевременно няма данни да са се чули експлозия или да е причинен пожар при кацането на хеликоптера. Вероятно няма сериозна повреда на хеликоптера, но точната информация ще е известна след като спасителните екипи достигнат до мястото. Липсата на комуникация може да не отразява тежка ситуация на терен.
 
Последно редактирано:
А пък тая новина добре ще дойде за чалмите, и без това са уплашени разни по-висши постове, кога ще бъдат ликвидирани от Мосад.

Като гледам не само чалмите плаши, и крума е насрал вече гащите.
 
Последно редактирано:
Като гледам не само чалмите плаши, и крума е насрал вече гащите.
Ти кажи кога репарации ще плащат орките :D
 
Ако сега не завладеем Украйна... Губим всичко!
▪︎ Няма да получим находища на шистов газ в Харковска и Донецка област.
▪︎ Няма да получим такива „критични суровини“ като литий, кобалт, скандий, графит, тантал, ниобий и други..., на които Украйна е богата.
▪
▪
Няма да получим източник на хляб и храна... където има огромни резерви, излишък от хляб, но е трудно да ги вземем веднага, все още има Бандера...
▪
▪
Трябва да преместим поне три милиона компании от северна гладна Русия в Украйна.
▪
Да постави милионна и половина армия в Украйна, по-близо до границите на ЕС, та да треперят...
▪︎ В окупираните територии е необходимо да се разшири използването на стрелба и да се публикува всичко това в социалните мрежи...
Страхът е нашето основно оръжие.
Без това е невъзможно да се изгради Русия на бъдещето.
Без правоохранителни органи и други подобни организации с наказателни функции Руската федерация не може да съществува като империя.
/Патрушев на закрито заседание на Съвета за сигурност на Русия!/

Случайно или символично, кремълският лилипут е бил приет точно в двореца на императорските държанки, в Пекин...


Месомелачката на войната смля 566 076 иванушки

Публикувана на Събота, 18 Май 2024 21:26


445076989_2204306666588797_3519089887636350082_n.jpg
 
След 5 месеца избори в Иран.

За контрола над страната ще се борят от една страна сащ и чифутстан, а от друга Китай и Русия. Интересното е, че изборите в Иран почти ще съвпаднат с тези в сащ, а Биби в момента се клати сериозно... Ще видим доколко ще успее опитът за режим чейндж.
 
За Капутин беше нелегитимен съда и пълна измислица на 'подлогите на сащ', сега пък искали да го извличат като Милошевич.

WHATEVER FITS OUR NARRATIVE
 
За 7 месеца 30 000 цивилни жертви, половината, от които са умишлено и целенасочено убити деца - съд и смъртна присъда.
 
1716220353946.png

И още:

Абе, "Русия свършва ракетите" и "Русия ще нападне други европейски държави" едни и същи хора ли го казват??? . :)
 
Може би един от най-продуктивните дни. 1400 консерви, 50 артилерии, 14 танка и 35 бронирани превозни средства, 4 ПВО-та. Още няколко месеца с това темпо добре ще им се отрази на орките.



GN_x4F6XoAE4-uB



Г-7 се готви да даде на Украйна 50 милиарда долара през лятото, обезпечени с печалби от руски резерви
20 май 2024 13:08
Украйна може да получи десетки милиарди долари през следващите месеци, обезпечени от бъдещи печалби от замразените валутни резерви на Банката на Русия. Белият дом се стреми да постигне споразумение за заем от страните от Г-7 на срещата на върха на лидерите през юни и позицията на редица страни от групата, които не искаха да пипат бъдещите приходи, се смекчи под дипломатическия натиск на САЩ, пише Financial Times, позовавайки се на осем западни официални лица.
 
Последно редактирано:
Сега искам да го извлечат като Милошевич и да го убият публично, мръсния наци-чифут

Селската Касандра,малко по-Фнимателно с квалификациите!!

Матей 26:52 Тогава Исус му каза: Повърни ножа си на мястото му, защото всички, които се залавят за нож от нож ще загинат.



Тоя вдясно бе един в турския парламент където ги кле еврейте и на трибуната докато говори получи инфаркт и умря.Двамата вляво и те клеха еврейте и хеликоптера им се разби и те умряха.

Слочаеност? Не мисля.

GOCZnhfXAAAU2X8
 
Последно редактирано:
Тоя вдясно бе един в турския парламент където ги кле еврейте и на трибуната докато говори получи инфаркт и умря.Двамата вляво и те клеха еврейте и хеликоптера им се разби и те умряха.

Слочаеност? Не мисля.

GOCZnhfXAAAU2X8

Ще бъда изключително внимателна вече, когато летя с частния си джъмбо джет. ;)

За протокола: да изгние в ада дано цялото въшливо ционистко племе! Не включвам всички евреи, защото може би и сред тях има нормални хора. Но като цяло евреите са гадно племе. Гадно в ядрото си. Не случайно германците масово са подкрепили хитлер. На гладуващите след ВСВ-1 немци не им е било приятно да гледат как охолно си живучкат лихварите-чифути, докато арийците се хранят с обелки от картофи.

п.с. в никакъв случай не реабилитирам изрода хитлер и неговото най-голямо в историята престъпление срещу човечеството. Просто слагам знак на равенство между неговите действия и тези на фашиста Нетаняху към днешна дата.
 

Горе