Как рекламирате хазартните сайтове.

danko6

Well-Known Member
Повечето големи компании за PPC не позволяват да рекламирате хазартни сайтове при тях и такива със съдържание за възрастни.
Имам един английски сайт за платени спортни прогнози и се чудя по какъв начин да го рекламирам.
Ще съм благодарен на всеки по запознат който даде малко просветление :)
 
От: Как рекламирате хазартните сайтове.

чрез гугъл? търсачката или вече към някой сайт който приема хазартни, примерно фейсбук, само че трябва да опишеш малко по различно реклмата
 
Аз бих го направил с няколко ревюта по такива gaming и gambling блогове, като естествено трябва да се договориш със самия блогър, защото всеки има различни политики на публикуване, както и някъде може да не се мине Free. Опитай в тази насока, както и пробвай тънко в няколко социални канали. Не знам колко би ти струвало направата на едно обучително видео, качи го в канали като youtube, metacafe и подобни. Естествено да нещо от рода на как се играе Блекджек, Тексас покер и в този ред на мисли. Използвай, как да се изразя, White страната на тази ниша, за да се докопчиш до максимално по-хубави ресурси. Мисли на него, не като за залагане, а като за ентъртеймънт ниша.

Оптимизацията е неизменна част от рекламата на такъв тип сайтове. Но имай в предвид, че там конкуренцията е меко казано много жестока, но определено не е невъзможно. Даже може да си направиш няколко кампании, примерно, този месец промотираш slots, другия правиш цялостна кампания за poker, по-другия месец roulette и така, за да разграничи малко и усилията и да не блъскаш безразборно във всичките ти опции, което може и леко да не ти помогне. Важното е да не се размиваш и да не оставят висящи неща. Ако си сигурен, че ще избуташ всичко, успоредно, тогава се захващай, но ако ще изоставаш някъде, карай ги леко и последователно.

Създаването на "сателитки" също е добра алтернатива, както посъветва @СТАН. Слагам ги в кавички, защото тези сателитки по нищо не приличат на общоприетите ни схващания за тях, защото тук за да генерираш добър трафик към сайта си майка е нужно те да бъдат добре направени, не просто сглобени, за да събират трафик, но и умело да го конвертират и препращат вече идея от отсят. ;)
 

Горе