razdumka
Active Member
Колко потребителя на афилиейт програмата @Profitshare има във форума. Питам, защото ми омръзна... Profitshare държи като значка знакови търговци в страната, като emag и alleop (бившия sapirshop), на които не смее да гъкне, за сметка на афилиейтите. От profitshare знаят, че ако тези два търговеца ги напуснат, край с тях и е така... Но всичко това е за сметка на афилиейтите. Значи продавам по 4 телефона на ден, колкото един клон на а1 в средноголям град и вземам за всичките продажби 1% (промерно днес 3 телефона=6.13 лв.). Това е повече от абсурд. Значи за месеца ще продам 100 телефона и ще взема минимална заплата... Ми те служителите по офисите на операторите поне вземат заплата и отделно комисионни. А аз ще инвестирам в сайт, реклама и време и ще вземам 500-600 лв.
С две думи, ясно е че от Profitshare ще си мълчат, защото изгубят ли тези два търговеца, изчезват от пазара, но искам да знам колко са потребителите от форума, които използват програмата на profitshare и да се разберем, те ли са важни или афилиейтите, дето ги хранят.
С две думи, ясно е че от Profitshare ще си мълчат, защото изгубят ли тези два търговеца, изчезват от пазара, но искам да знам колко са потребителите от форума, които използват програмата на profitshare и да се разберем, те ли са важни или афилиейтите, дето ги хранят.