scorebg
Active Member
Защото като имаш кредит, си вързан да стоиш при тях, така или иначе, освен другите условия.Не се разбира и на 2-ма Ви логиката единия 4г. да стои на една банка, другия „2-3г.
Защото като имаш кредит, си вързан да стоиш при тях, така или иначе, освен другите условия.Не се разбира и на 2-ма Ви логиката единия 4г. да стои на една банка, другия „2-3г.
Ще е чудо да е левче. От две карти към Райфайзен една кредитна и една дебитна, не знам какво правят примерно има един колко си и 5 лева, изведнъж 6-7 лева заминават. Някакви такива. Особено ако прехвърлиш от дебитната към кредитната вземат минимум 5 лева.Има такса от PP към ЦКБ, но е на PP, не са банката. Лична сметка. За другото, не знам. Имам фирмено онлайн банкиране и май беше левче за транзакция, но не мога да потвърдя това на 100% тъй като скоро не ми се е налагало да нареждам през сметката. Ако го правя, харесвам си клон и там го правя. И говоря за фирмена де.
Провери за всеки случай. Ще е интересно ако имат нещо ново....да споменеш. ;0те двата и половина долара на пп са ясни, експреса си вземат вече отделно за тях други 9 лева за транзакцията; явно ще е ЦКБ, на тия ще им хвърля картата другата седмица.
Ахам, значи това е страничен/частен случай с параметър (условност). Аз пиша всеобщо принципно.Защото като имаш кредит, си вързан да стоиш при тях, така или иначе, освен другите условия.
Разбира се, че не Но да поддържам 3-4 сметки с дебитни и там други карти, също е глупост според мен. Въпрос на проучване е наистина.Иначе като се има кредит, вързан ли е човек да НЕ може да отива в други банки и да не си отваря банкови сметки с карти там?
Не бе, редовно левчета потъват. Примерно от дебитната от онлайн банкиране слагам 30 лева в кредитната,примерно последно, 25 лева, около 9 лева взети нз за какво.Нали не говорим и за месечната такса от 10 лева на месец, която си върви да крепят сметките, щото са много тежки и пълни. При транзакция е левче, но ще пиша пак, защото ми предстои да ходя и да разпитвам, че ми е нужно нещо. Най-много да е 1,50 лв.
При withdrawal/refund таксите, доста нарядко ги променят, т.е. с години стоят непроменени. Дано да се запази тази тенденция.Проблемът обаче е друг, дори да намериш подходяща за теб банка, от 3-6 месеца си сменят общите условия, и се въвеждат и нови цени и "услуги" .
Кои са тези „нови условия“ (след преглед на всичките PDF-и от „промени по тарифата“ анонсирани) и след преглед на текущата им тарифа по кл. дума „refund“ излизат 4 резултата, отнасящи се за кредитните им карти и са по 1 и 2% с все така точно НУЛА информация за това колко е refund-а по дебитни карти.
Ето си я тарифата за дебитни карти и лимитите, където все така не присъства info колко е refund/withdrawal fee-то => би следвало да си е все така 0%.
А дали са останали банки без такава такса, ако минеш 11 страници назад гарантирано ще намериш този отговор. Намери сили и време обаче за това, някои не намериха и патят (губят пари, разбирай). Оправи и името на месеца в предния си пост.
Преди няколко месеца по същите причини си направих дебитна карта Visa Electron към ПИБ и до сега още я използвам да си тегля от PayPal-а.Накратко имам в Paypal сума под 100 лв , и искам да си я изтегля, но нямам карта. Каква е най-добрата карта, или която вие ползвате за теглене от Пейпал? Също така колко пари се плаща такса на месец?
Понеделник им звъниш на PP и по телефона им го казваш това. Ако могат да я отблокират временно, за да я добавиш. Ест., трябва да се имат минимум поне 5 кинта вътре ПРЕДИ изобщо да бъде добавяна, иначе въобще няма да стане. Authorization charges няма как да станат иначе.