От: Продавате ли чрез Facebook групите за продажби
Може и да е безполезен за момента, но това сигурно ще се промени. Но и моите наблюдения са същите, нарочно постнах нещо марково, точно за аудиторията и то на цена, която в България я няма и само лайкове събирам. Мен лично ме дразни, че няма функционалности. Първо няма никакво управление на обявите, ако ги пуснеш в няколко групи и.т.н. Има някакъв дашборд където може да ги отбелязваш като продадени нещата, но пътя до там е законспириран. После няма да изтичат и да подновиш автоматично. Да не говорим, че кореспонденцията с клиенти под формата на коментари и нея няма как да я следиш, трябва да се ровиш и аз не знам къде....
Да не говорим, че повечето групи са на някакви тьотки фенки на правилата без смисъл и е много трудно да си унифицираш обявата и да изчетеш всичките им глупави правила тип аз съм велика бг мама. Някои правила дори са нелепи, като например да слагаш снимките в коментарите и.т.н.
Бтв как се вдига обява? Трябва да си намеря всяка обявя по отделно във всяка група и да коментирам ли? Щото това от оня скрит списък с обявите май не става.
Ми ФБ и без това ме дразни с опитите си да вкарват изкуствен интелект който да решава къде какво да ми излиза, и вечните си промени, ама като са толкова хитри защо не направят категории да можеш да правиш, вип обяви и да сложат централно търсачката.
И като цяло търсих описания, ръководства йок.
Да не говорим, че можеш да постваш само като личен профил, което е профанско щото не искам приятелите ми да виждат, а ако си направиш нов профил пък не ми излиза картата с групите...