Рускинята ми писа:
" Моят ангел Здравей. Наистина се възмущавам от писмото ти. Не мога да те разбера. Искаш ли да бъдем заедно, или не? Искаш ли да се срещнем, или не? Съгласих се да дойда при теб. Готов съм да променя живота си, защото те обичам. Обичам те с цялото си сърце Уморен съм да бъда сам Уморен съм да живея сам За първи път в живота си реших да променя изцяло живота си, за да бъда с теб. Правя всичко това, за да бъда с теб. Ти си този, който искаше да бъдем заедно. Ти си този, който искаше да се срещнем. Какво се промени? Ти не искаш да бъдем заедно? Нима думите ти за любов са лъжа? Чувствата ти не са искрени? За какво става дума? Започнах да правя всички тези документи, защото ти каза, че искаш да дойда при теб. Какво се е променило? Какъв е проблемът? Ако не искаш да сме заедно, кажи ми истината. Сега не те разбирам. Първо казваш, че искаш да сме заедно. Сега, когато имам проблем, отказваш да ме видиш? Какво трябва да означава това? Играеш си с мен? Играеш си с чувствата ми? Обясни ми го. Искам да знам истината. Отговорих на всичките ти въпроси. Ще ви дам пълен отговор. Сега не разполагам с много пари, за да дойда при вас. Никога не съм пътувал, така че трябва да направя много документи за пътуването. И така, разходите за пътуването са много високи. За да си оформя документите сам, без туристическа агенция, изразходвам много време и пари. Защото трябва да се направят много документи. Това не е Европейският съюз. Руските граждани, които пътуват в Европа, се нуждаят от много документи. След всички проблеми в политиката и санкциите това стана още по-трудно. Научих всичко. И най-добрият, най-бързият вариант е да го направите чрез туристическа агенция. Разбирате ли? Сърцето ми иска да е близо до теб. Искам да започна нов живот. Ако не искаш да се срещнем. Кажи ми. Искам да отида при мъж, който ще ме обича. Който е готов да бъде до мен, за добро или за лошо. А точно сега не усещам желанието ти да бъдем заедно. Не те моля да ми изпращаш пари. Моля те да ми помогнеш да си купя документи, за да мога да дойда при теб. Ако не искаш да ми помогнеш, значи не можем да се срещнем. Ако можех да разреша този проблем сам, нямаше да ви моля за помощ. Вече имам договор с туристическа агенция. И трябва да платя в рамките на седем дни. Готов съм да променя живота си. Готов съм да дойда при вас. Но виждам, че ти не си готов. Не си сериозен по отношение на връзката. Много съм разстроена. Искам да знам истината. Отговори ми. Искаш ли да се срещнем? Ще ми помогнеш ли или не? Отговорете на въпросите ми."
Написах и следното след това:
Здравей Надежда,
Според мен още в началото всичко е било един сценарии.
Идеята е била да ме съблъзниш, да те харесам и да почна да те обичам и
накрая да ми поискаш пари за пътуването ти до България. И след като ти
преведа парите ще ме зарежеш и ще си намериш следващия човек, на който
да искаш пари.
Не мисля, че си играя с теб. Мисля, че ти си играеш с мен и искаш да
ме измамиш. Има много хора измамени в интернет по подобен начин.
Даже не знам дали си момичето от снимките.
Исках да съм с теб, но вече не искам понеже понеже усетих, че всичко е
с цел да бъда измамен.
Едва ли ме обичаш. Сигурно пишеш на още 1000 човека с цел да им искаш
пари и на всеки един от тези 1000 пишеш че ги обичаш.
Вече нямам желание да се срещаме.
Няма да ти помогна, понеже това е чиста проба изнудване за пари.
Щом не се показа на камера на видеочат, има голяма вероятност снимките
да са крадени от някъде другаде.
Не ми пиши повече.
Няма да ти отговарям на имейлите.