От: ns1 струва ли си?
Не, ако имате записи на разговорите си пусни!
Никога не съм викал и псувал на хостинг...
с изключение на топхост
там директно ритах на място ама те си заслужават и бой и сексуални отношения
Не съм идиот да псувам и викам на хора с които работя и от които завися
Дори бях прекалено благ!
ИДВАЛ СЪМ И НА МЯСТО ДЕСЕТИНА ПЪТИ В ОФИСА ВИ - И ВИНАГИ СЪМ БИЛ ЛЮБЕЗЕН
ДОБЪР КЛИЕНТ ЛЮБЕЗЕН УЧТИВ И С ПРИЯТЕН ДЪХ...
Няма смисъл да спорим по въпроса...
Въпреки иключените сайтове..
Защото знам че винаги има две страни по въпроса.
И аз не обичам недоволни и мрънкащи клиенти и знам какво е да звънят и ти да си мислиш че си прав и те да си мислят че са прави
Така че никога не съм си позволявал да ви крещя ил изаплашвам или кавото и да било...
търпях си и като ми писна си преместих всичко.
МАКАР ЧЕ Е ГАДНО ДА ТИ СПРАТ САЙТ КОЙТО ПРАВИ 50 -80 ЕВРО НА ДЕН ? НАЛИ
а е още по гадно да ти спрат и сайтовете на които разчиташ за продажби...
а се е случвало не е като да не е
виж сега...
хоста ви си беше супер - доволен бях...
обаче по едно време осрахте работата анаистина...
инай-лошото е че понеже сте мастиоти в това
С осирането на работата и мрънкането на клиенти ви е дошло в повече
и от там иОТНОШЕНИЕТО КЪМ КЛИЕНТИТЕ ВИ СТАНА УЖАСНО...
ДА С ЕОПЛАКВАМ САМО АЗ ДА КАЖЕШ ЧЕ Е ИЗОЛИРАН СЛУЧАЙ...
АМА ДОСТА НАРОД СЕ ИЗКАЗА ЧЕ НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ОТНОШЕНИЕТО...
при вас оправданието винаги беше :
проблема не е при нас, говорете с администратора си!
Докато при другите хостове отговора е:
Да благодарим ви за запитването, нашите момчета ще се опитат да отстранят проблема.
В спейс . бг колкото и да са зле напоследък, винаги като има проблем те го отстраняват, дори и проблема да е бил изцяло в скрипта на сайтовете ми и да не е тяхна грижа!
Нормално е, машини софтуевр... лайна приемам че може да се прецака нещо... но е по важно отношението.
И в кръчма е същото... не винаги е перфектно всичко но едно е като са любезни и усмихнати, друго е като са кисели и сопнати ?
виждаш че доста време съм бил на хост при вас
Помня едно време когато исках да местя сайтовете от гото и ми казахте
да пробвам новият ви хост нс1 10 лева нещо беше...
и оттогава много време мина и не съм мръдвал... но това беше так допреди една година и нещо... когато започнаха проблемите
Ползвам в момента :
Хостгатор... от две години... няколко сайта на най-ниския им план с над 10 000 уникални дневно... оптимизирани са да не товарят, н овсе пак са си над 10 000 цената е 5 лева на месец? - биват като за тези пари съм доволен
Два плана при
хостбългария с по 5-6 сайта за по 3-4 лева на месец май бяха сайтовете са с малко посещения но не и оптимизирани... няколко преса и други скриптове с 700 -800 уникални - еми как пък веднъж не ми казаха нещо.. дори и от съпорта им съм доволен върнаха ми бекъп за 20 минути... като за такъв непретенциозен хост са си супер...
qhoster... две три малки сайтчета за тест... интересното е че тези сайтове преди това ги бях сложил тестово при вас на евтин план и веднага получих три писма че претоварват да звзема мерки
- а там цената е същата и досега нито един алерт?
спейс.бг - имама 30 сайта поне и малки и големи... цената е приятна... 60-80 стотинки на ден... съпорта им любезен, приемаха проблем в сайта като личен проблем и го решаваха. напоследък имаха няколко гафа но на цялостна база пак бих ги предпо1чел пред вас най-вече заради отношението...
джъмп.бг от няколко дни съм там... немога да кажа нищо засега но отношението им е точно такова че дори и да има проблем клиента да няма желание да се махне...
пуснах си и сървър при мен с отделен кабел и интернет за мои си разработки немога да кажа лошо и за него
трупа посещения изкарва пари... няма срив няма алерти
съпорта м уе смотан ама... съм свикнал с него и си го търпя
имам и няколко дребни хоста за сателитнки от годишни промоции...
та както и да е - обясни ми тогава... защо при това положение се оплаквам от вас и не съм доволен
дали е в мен проблема наистина...
между другото единия ми хост за сателитки е при вас от няколко месеца, ей така пробно... пратихте ми алерти и оставих само 3 сайта с по 5 посетителя на ден за сеоспорта
имам сателитки и при инчбг и при суперхостинг...
глредай как съм нашарел на 100 места...
АМА ОК- ЩО НЕ СЕ ОПЛАКВАМ ОТ ТЯХ И ДА ПИША ЧЕ НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ?