Последно съдържание от TretiKolovoz

 1. TretiKolovoz

  Навестиме ме мургав гост снощи

  От: Навестиме ме мургав гост снощи Аз съм доста миролюбив, затова първият патрон в законно притежаваното ми оръжие винаги е халостен. Ако след първия изстрел лицето още е там... ми аз кво да направя, предупредил съм веднъж. Тая тактика е особено подходяща за такива като мене, които първо...
 2. TretiKolovoz

  $50 за нови акаунт - FB

  От: $50 за нови акаунт - FB Аз изобщо не съм слагал карта. Първо ми искаше, аз не давам. После пак ми искаше, аз пак не давам и накрая някак ми зареди кредита без карта. :)
 3. TretiKolovoz

  Как да се свържа със съпорта на Фейсбук...

  От: Как да се свържа със съпорта на Фейсбук... Аз не вярвам, че съществува такова нещо като "съпорт на Фейсбук", но кой знае... по Коледа стават чудеса. :)
 4. TretiKolovoz

  How to Contact the Facebook Support Team

  I don’t believe the FB Support Team exists, but who knows…Christmas Miracles coming!? :)
 5. TretiKolovoz

  superhosting и aukro с предложение за партньорска програма

  От: superhosting и aukro с предложение за партньорска програма Партньорската програма на Aukro я има със същите условия много отдавна, но за съжаление няма никаква полза от нея. Само им въртиш безплатно банерите. Това си е лично мое мнение. Не ангажирам никого с него.
 6. TretiKolovoz

  Реклама в bglike.com

  От: Реклама в bglike.com Цените са добре, но в един сайт могат да се рекламират и други неща освен други сайтове. Могат да се рекламират бири, водки, мобилни оператори, банки, застрахователни компании и т.н. Там е истината.
 7. TretiKolovoz

  58 ми в бг алексата :)

  От: 58 ми в бг алексата :) От тази новина може да се направи един интересен извод. Че хората, които правят или управляват сайтове скоро може да задминат хората, които потребяват сайтове. :)
 8. TretiKolovoz

  МВР удвои ресурса си за борба с компютърните престъпления

  От: МВР удвои ресурса си за борба с компютърните престъпления Този герберски кошмар ще свърши по-зле и от виденовата зима. Помнете ми думата. Разликата този път ще е, че хората ще са не само гладни и разорени, но и репресирани, както и цензурирани. Според мен до края на управлението на ГЕРБ в...
 9. TretiKolovoz

  Настройка на домейн от шиба*** Суперхостинг към blogspot

  От: Настройка на домейн от шиба*** Суперхостинг към blogspot Виждал си ме, но просто в момента не можеш да се сетиш сигурно. Аватарът е нов.
 10. TretiKolovoz

  Настройка на домейн от шиба*** Суперхостинг към blogspot

  От: Настройка на домейн от шиба*** Суперхостинг към blogspot Аз тъкмо щях да ти предложа да пишеш на съпорта, но ти си сетил сам. Това е най-добрият начин. Със сигурност ще помогнат.
 11. TretiKolovoz

  $50 за нови акаунт - FB

  От: $50 за нови акаунт - FB Моята безплатна рекламна кампания вече върви от няколко дена. :) Пуснал съм бюджет от един долар на ден и плащане на импресии. CTR - 0.071%; Avg. CPC - 0,03 $; Impressions - 150 000; Spent - 3,43 $; Натискания - 107. Направо смехория. Иначе беше голям зор докато го...
 12. TretiKolovoz

  До админите на форума!

  От: До админите на форума! Има по-уместни начини за връзка с админите. Ето един от тях: http://www.predpriemach.com/sendmessage.php
 13. TretiKolovoz

  Наближава черният петък

  От: Наближава черният петък Поръчвайте през афф линковете за да останат повечето от парите във фамилията Предприемач. Така кръстниците, пардон, админите ще останат доволни. :)
 14. TretiKolovoz

  $50 за нови акаунт - FB

  От: $50 за нови акаунт - FB При мен кодът проработи.
 15. TretiKolovoz

  Наближава черният петък

  От: Наближава черният петък По първия въпрос, ще се разбере в самия ден. Предварително никой не издава какви намаления ще прави. По втория, домейни не съм купувал по време на черния петък, не помня имаха ли и те намаление.

Горе