До админите на форума!

varro

Banned
Тук админи има ли ? Вече 1 месец стана влизам във форума и чета на някакъв побъркан драмите му. Взе да ми писва всяка вечер да влизам във форума и да гледам как откачалката си води някакви безмислени диалози. Стана банално вече, да го иба и в глупака. Вземе направете нещо, щот взе да ми писва. Ще спра да влизам във форума ако скоро тая откачалка не го разкарате от тук. Само някакви тъпи теми се веят в страниците на форума за тъпата кръчма и тъпите му проблеми.
Бива бива ама чак такава простотия не очаквах да се допусне тук....
 
От: До админите на форума!

Направено е. Няма да го видите скоро. Еми и на нас ние писнало да влизаме и да гледаме как някакъв неудачник прецаква настроението на всеки тук и всеки път едно и също, между бановете, които му налагаме от доста време насам не смени репертоара - все същото хленчене е. Аз като ви казвам, че е от качеството на хората, вие не ми вярвате. :)

Има проблеми, решил е тук да изсипе багера с тях. Но опредлено е изтрит и даже се чудя защо я има тази тема при положение, че бе направено преди 2 дни. Или може потребителя сега да е видял в последния момент това, че е баннат този субект. :)
 
От: До админите на форума!

Аз мисля че субекта се подвизава във форума с нов ник. То тези бръщолевения не могат да се сбъркат. Източника им е ясен кой е.
 

Горе