Мислите ли, че потребител с добра репутация в сайта би злоупотребител?

darkenergy_

Active Member
Здравейте, във втората част на декември беше пусната тема за субмит на сайтове в директории http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=38577

Свързах се с ReminD , който ми се стори сериозен човек и с добра репутация и започнахме да обсъждаме оферта. Дискусията се пренесе в Skype, където с него се разбрахме за цена на услугата и започнах да работя по изпълнението й. Освен тази услуга той ми поръча написване на 4 броя статии на английски език, които изпълних бързо.

Списък със сайтовете, в които съм субмитвал му беше изпратен преди 25-ти декември заедно с подробен доклад. На 25-ти декември пък му изпратих всичките написани статии на английски език.

Той прие и одобри всичко и каза, че тъй като в момента е Коледа, а на мястото, където живеел нямало работещи клонове на банки, щял да ми заплати за извършените услуги на първи или втори януари.

Вече мина цяла работна седмица от заявените дати. Неколкократно му писах във форума, както и съобщения в скайп, но не съм получил отговор на нито едно от тях. Вече минаха повече две седмици от деня, в който му пуснах статиите и цяла седмица от уговорената дата.

Та чудех се - мислите ли, че ReminD би злоупотребител? Сумата не е голяма - няма и 40 лв, но все пак редно беше ако няма време или възможност да заплати за извършените услуги, да ме уведоми.

Е, какво мислите по въпроса?

Не ми се вярва. Сериозен е и съм убеден, че ще си получиш парите. Самият той не е влизал във форума от 4-ти януари. Всичко може да се е случило, просто имай търпение и му дай малко време.

От: Мислите ли, че потребител с добра репутация в сайта би злоупотребител?

Привет Fozzy, и на мен така ми се струва. Точно затова написах темата с въпросителна - не ми се ще да му развалям хубавата репутация :) Ще почакам пък да видим какво ще стане.

Не вярвам той да злоупотреби и да е за 40 лв. най-вероятно е нямал възможност или е имал някакви други пречки, ще се появи отнякъде и ще си получиш отговорите.

Може да е болен, след като не ти връща и отговори.

И на мен ми изглежда сериозен, има и добра репутация, но след като е знаел, че работата му е свършена е трябвало да се обади поне да каже, че ще има някакво забавяне. Когато при свършена работа и обещание за заплащане нещата се забавят е нормално човек да се замисли какво става със сделката ;)

Аз също не мога да го намеря, а на мен не ми дължи пари, така че не мисля че най-вероятно да го няма по друга причина.

Имайте търпение ще цъфне от някъде. Сериозен е и според мен няма да Ви подведе.

И аз мисля, че явно има друга причина, щом не е влизал въобще във форума, но все пак на никой не може да се вярва напълно. И най-сериозният човек, ако е притиснат от нещо, ще гледа да се измъкне по най-безболезнения за него начин :)

Не се притеснявай, ще ти даде парите. Макар, че съм съгласен, че отношението е кофти и не е коректно да те държи в неведение.

При мен пък е друго с един човек от форума, даже не помня ника, че го имам в скайп - написах му едни статии и ми ги е платил предварително. Няма го никакъв да му ги дам и въобще не си влиза в скайп от месеци.

• Like
Реакции: Sky

Алана ако не е влизал от 4 дена тука значи има нещо :) А и дори да му е пуснат скайп- просто ПЦ-то му сигурно си седи включено. Вярно, че парите са си пари и естествено ти си си направил някакви сметки, но нямаше смисъл от темата.

А може още да лежи безпаметен в някое изтрезвително и да не си спомня. Като му се услади на човек и не знаеш къде ще свърши всичко :wink:

Да не са му сложили прангите отново?

Да не са му сложили прангите отново?

Събира сили/материал за хейт, гледайки любимия си канал 3 и слушайки проповеди на своя вожд и учител Станишката.

По-темата: Не ми се вярва да те изпържи за 40 кинта, когато не проповядва си е стабилен и сериозен.

Идват референдум и избори - зает човек е :)

Излишно се притесняваш. Вероятно е като мен - някъде из България с някоя флашка на М-тел и ограничен интернет. За празниците всеки е простен, просто имай търпение ;)

И аз мисля, че явно има друга причина, щом не е влизал въобще във форума, но все пак на никой не може да се вярва напълно. И най-сериозният човек, ако е притиснат от нещо, ще гледа да се измъкне по най-безболезнения за него начин :)

Да се измъкваш за 40 кинта? Странно изказване. Дори и да не става на въпрос за прекръстения.

Може да е нейде по баирите на симпозиум-преговори с младежкото ДПС. :rolleyes:

Да се измъкваш за 40 кинта? Странно изказване. Дори и да не става на въпрос за прекръстения.

Може да е нейде по баирите на симпозиум-преговори с младежкото ДПС. :rolleyes:

Казвам по принцип, не за конкретния случай. Всичко може да стане, за това като някой дава пари на заем или очаква да му се платят, трябва да си има едно наум.

В Русия е на инструктаж :).

Той прие и одобри всичко и каза, че тъй като в момента е Коледа, а на мястото, където живеел нямало работещи клонове на банки, щял да ми заплати за извършените услуги на първи или втори януари.
Може и да се хващам за думите, но и аз когато съм закъснявал с плащания съм получавал изказвания от типа "Защо просто не ми каза."
Вероятно е възпрепятстван, но би трябвало да предупреди. Понякога човек си прави сметки.

Горе