Мислите ли, че потребител с добра репутация в сайта би злоупотребител?

От: Мислите ли, че потребител с добра репутация в сайта би злоупотребител?

следя темата от доста време, и още като беше пусната ми се стори некоректно да се споменават имена. Всичко се случва, празници и т.н. винаги може да има друга причина от "искат да ме прецакат" и то особено за такава малка сума. Може да се очаква от някой регистриран преди ден или седмица, но стар потребител да си рискува репутацията.. ами нали като излъже някой веднага ще се раздуха случая и то с доказателства. няма лошо да се пускат такива теми, но без да се споменават имена или поне докато не си сигурен, че си измамен.

Спирам участието си в тази дискусия.

Еее, забърка кашата, пък сега ще се изнесеш. Не може така :)

Значи имало е срок и ти за себе си си прав - срока минал парите ги няма. Това няма как да се оспори. Но наистина ли мислеше, че човек толкова активен в този форум, ще те запали със 100 лв. и ще изчезне? Заради твоите 100 лв.? Много е вероятно (и както се оказа) човека да е възпрепятстван. Какво те спря да му влезеш в положение и да изчакаш(макар да не знаеш какво се случва), вместо да пускаш тема? Вярно е парите са си пари, сметките си вървят, но ако всичко се нареждаше както е запланувано, ехеее... Просто питам, не че ти търся сметка :)

Да ме беше предупредил, че ще отсъстваш.
Да взема ли да ти пожелая да ти се случи каквото му се е случило на него? :rolleyes:

Аз от къде да знам дали си шибан мизерник, който се опитва да ме цака или пич, който е възпрепятстван? За първи и последен път работя с теб!!! Лъжец!
Ей за това вече червено и от мен!

ПП
Приеми червеното като бонус вместо пожеланието да ти се случи същото.

Разумът подвежда - ако погледнеш в себе си, ще откриеш единствено Твоите съмнения, породени от Твоят Разум. Да беше се вслушал в интуицията си - тази тема не би била тук. Но ти си подведен от собственото си Его ;)

Хайде червенко и от мен за егото му :|

ок де, раздавате червено сега. ако вашето име беше изтипосано в тема "потенциален измамник"? в случая едва ли не си виновен до доказване на противното. не мисля, че имам правото да давам червен реп за нещо, което не ме засяга директно, но ако бих давал червено, щеше да е още в момента когато се отвори темата.

Аз пък не съм напълно съгласен с вас и с отношението ви към автора на темата. Не сте безпристрастни, не сте истински, по-скоро и за съжаление а и както обикновено сте лицемери. Много жалко наистина....
Аз също съм работил с ремайнд и не съм имал проблеми, нещата са били коректни. Но специално в този случай си мисля, че момчето го отнася твърде тежко и според мен незаслужено.
Изчетох всичко внимателно. Наистина не виждам чак такива грехове дето му сипете. Пуснал е темата без да клепа, да обижда и тн мизерии, които му приписвате. За мен е напълно нормално да има съмнения и ПРИТЕСНЕНИЯ към някой с който работи за ПРЪВ ПЪТ, КОЙТО И ДА Е ТОЙ - (стига сте се гаврели с тая репутация, защото в крайна сметка репутацията не е всичко - тя се получава твърде лесно в този форум, предвид изградената й "функционалност" - друга болна тема :) ) А и защо някой с много репутация трябва да бъде в специален режим?? Дайте ми смислен отговор!
За мен реминда реагира твърде прибързано, разпалено и в крайна сметка нетактично избухна. Темата по никакъв начин не му е свалила авторитетът. И авторът й се е държал в рамките на етичното поведение.
Не искам да влизам в конфронтация с вас, но аз ще му дам една малка зелена като малка конпенсация за получените негативи (според мен), ако изобщо това има някакво значение де :wink:

Няма да е хит, но все пак ще ви припомня един як виц/лаф: "20 човека ритаха един на земята...ииииии като отидох АЗ.... и му счупихме главата" :D

[28.12.2012 г. 16:12:14] Аз от къде да знам дали си шибан мизерник, който се опитва да ме цака или пич, който е възпрепятстван? За първи и последен път работя с теб!!! Лъжец!

И от мен имаш репутация, малък пикльо (bed-wetter).

не мисля, че имам правото да давам червен реп за нещо, което не ме засяга директно, но ако бих давал червено, щеше да е още в момента когато се отвори темата.
Защо да се дава червено при отваряне на темата? Има проблем - отваря тема. Някой тогава да му скочи?!
Алъна типично в негов стил скочи. Което не одобрявам и той си го знае. darkenergy_ му се върза. Фифти-фифти.

Аз съм обяснил конкретно за какво съм го оценил с репутация. Да наричаш някого шибан мизерник, независимо дали е прясно регистриран или стар член, не смятам за приемливо.

Няма да е хит, но все пак ще ви припомня един як виц/лаф: "20 човека ритаха един на земята...ииииии като отидох АЗ.... и му счупихме главата" :D
За съжаление, така се получи.
Надявам се да му е здрава главата и да си е извадил поуки. Затова се стремя, когато давам червено, да е възможно максимално обяснено. Ако просто плеснеш шамар на някой, без да си обяснил защо точно толкова сериозна реакция - файда йок.

Защо да се дава червено при отваряне на темата? Има проблем - отваря тема. Някой тогава да му скочи?!

не става въпрос за самата тема, а за начина, по който се представят нещата. и без да се споменават имена щеше да получи същите отговори: да бе, щом е редовен във форума и е отдавна, едва ли ще те завлече.

излиза, че darkenergy_ е местния октай енимехмедов :)

Аз пък не съм напълно съгласен с вас и с отношението ви към автора на темата. Не сте безпристрастни, не сте истински, по-скоро и за съжаление а и както обикновено сте лицемери. Много жалко наистина....
Аз също съм работил с ремайнд и не съм имал проблеми, нещата са били коректни. Но специално в този случай си мисля, че момчето го отнася твърде тежко и според мен незаслужено.
Изчетох всичко внимателно. Наистина не виждам чак такива грехове дето му сипете. Пуснал е темата без да клепа, да обижда и тн мизерии, които му приписвате. За мен е напълно нормално да има съмнения и ПРИТЕСНЕНИЯ към някой с който работи за ПРЪВ ПЪТ, КОЙТО И ДА Е ТОЙ - (стига сте се гаврели с тая репутация, защото в крайна сметка репутацията не е всичко - тя се получава твърде лесно в този форум, предвид изградената й "функционалност" - друга болна тема :) ) А и защо някой с много репутация трябва да бъде в специален режим?? Дайте ми смислен отговор!
За мен реминда реагира твърде прибързано, разпалено и в крайна сметка нетактично избухна. Темата по никакъв начин не му е свалила авторитетът. И авторът й се е държал в рамките на етичното поведение.
Не искам да влизам в конфронтация с вас, но аз ще му дам една малка зелена като малка конпенсация за получените негативи (според мен), ако изобщо това има някакво значение де :wink:

И аз същото исках да кажа, но се въздържах, ти го каза вместо мен :)

Ако някой се отнесе с мен по този начин дори и да съм му забавил с някой ден плащането, и особено като знам каква е ситуацията и аз бих реагирал дори може би по-остро от алана. Това обаче не оправдава въпросния човек, ето примерно в момента имат да ми плащат фирмен сайт на доста сериозна фирма и ме бавят вече две седмици с плащането и какво да им клъцна сайтовете ли? Или да ги опропастя на всякъде в нета и да им бутна реномето което аз им градя в нета? Така не става нали ще си развалим отношенията, и повече поръчка никога няма да видя от тях. Търпиш и си траеш докато не мине достатъчно време после се предприемат действия. А и самият факт, че поръчката не е направена качествено говори лошо.

Интересно. Човекът на когото не са му платили, когато са му обещали да излезне виновен. От мен имаш зелено.

Доколкото разбирам готовата поръчка е изпратена на 25-ти декември, не виждам защо алана/римайнда не му е наредил плащането на 28-ми както са говорили. Няма значение, че ще ги получи на 2 или 3 януари. Понякога едно плащане на което си разчитал, а не е дошло може да ти донесе куп бюрократични проблеми.

Към darkenergy_: Прав си, но се случват форсмажорни обстоятелства, които не са извинение, но са неизбежни. Още повече още един юзър го издирваше по това време и беше ясно, че нещо става. Римайнда няма да те подведе или да се крие за такава малка сума. Трябвало е да реагираш на 28 и това е.
И една голяма критика към теб, за отношението и обидите се превръщаш в римайнда. Недей така, това да мяташ обиди насам натам говори единствено за комплекси, за гняв и най-лошото не ти прави чест.

Горе