MihailMihov
Well-Known Member
От: Кой телефон да избера?
и аз съм фен на Apple :beer:айфоня естествено, мани ги тия пластмаси
и аз съм фен на Apple :beer:айфоня естествено, мани ги тия пластмаси
Утрепа магарето с правата лопата - НТС Оне и S4 Излезнаха по едно и също време почти на почти идентични цени (самсунга е малко по скъп) след една година виж какви ще са цените втора употреба а пък след две даже няма да може и да се прави сравнение.
А разликата между S3 и S4 е доста голяма от където и да го погледнеш, дали си заслужава обаче е отделен въпрос за мен лично зависи дали можеш да използваш 4G интернет - Тук в УК от есента го пускат няколко оператора и донякъде се обезсмисля да си купиш този телефон ако си на оператор който няма да пусне 4G интернет в следващите няколко месеца. В БГ не съм чувал някой от операторите да планира в скоро време да пуска 4Г и от тази гледна точка аз не бих си го взел в БГ.
Ха,вече и аз съм навит за смартфонмного се зарибих по него хаха направете това с 1000 левов телефон на изплащане ако ви стиска
Зависи, аз съм поръчвал телефон за 39 долара от там и ми го задържаха на митницатаАз го взех от DX.com и пристигна за десетина дни без да го спират на митница. От тоя сайт са много печени и знаят как да пакетират нещата така че да не предизвикват подозрение, че вътре има нещо скъпо.
И аз съм с нокиа е72. Силно препоръчвам е72 особенно ако не ти трябват "гъзарски" функции, които никога няма да ползваш.
То и на е72-ката има толкова много неща вградени, дето средния потребител няма да ползва, ама карай.
Ако ти трябва за говорене, нет, поща, смс, навигация, и тук-таме снимки - това е телефона.
ПС. Учудва ме как симбиан на 5+ години има много повече вградени неща от днешните андройди (за иос даже не говорим). Симбиан - може би най-добрата мобилна ОС правена някога, която тъпаците от нокиа преебаха с финес, вместо да я развият за тъч скриин.