Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на заплата? Кой?

От: Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на заплата?

"Само дето предложение за коалиция прави ПОБЕДИТЕЛЯ на изборите"

Човече вземи се спри накрая, не чувстваш ли, че ставаш смешен. Ако никой не иска да прави коалиция с първия и той няма мнозинство ще стои в опозиция. Твоя любимец ще управлява и няма да прави предложение, а ще води преговори, така е в цял свят.

Аз съм го написал по рано и не смятам повече да пиша в тази тема до края на изборите. Който иска да вярва, че Бойко Борисов (да се слави името му), ако не спечели пълно мнозинство няма управлява, а ще е опозиция. След месец и половина, аз хващам бас, че този велик вожд, който никога не си е променял мнението, ще управлява в коалиция. Ако не ме мързи ще извадя тогава и поне 10 обещания, които ще е направил през последните 6 месеца и които никога няма да изпълни.

В това отношение само Бареков може да го бие.
За неизпълнени обещания не изпускаш ли Станишев ?

От: Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на заплата?

Абе шефати си върти гъзъ през ден, окраде държавата тероризираше хората ти си тръгнал да ми говориш с опорни точки. Нали така е модерно, баси гламара ходи му прави свирки, че ми писна да ти слушам пропагандите.
За неизпълнени обещания не изпускаш ли Станишев ?

От: От: Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на запла

Щеше да видиш ти ако по време на тая криза беше някой друг. Както каза Бойко - верно беше постна пицата , ама беше пица. Сега няма и пица след 3ната ламя.
Абе шефати си върти гъзъ през ден, окраде държавата тероризираше хората ти си тръгнал да ми говориш с опорни точки. Нали така е модерно, баси гламара ходи му прави свирки, че ми писна да ти слушам пропагандите.

Е как да няма пица? Аз не знам Орешарски правителството да е посягало по някакъв начин на народа, за разлика от боко тиквата

Е как да няма пица? Аз не знам Орешарски правителството да е посягало по някакъв начин на народа, за разлика от боко тиквата
А не знаеш... КТБ къде е като не знаеш? 250 хиляди работни места къде са ? Парите от заемите къде са ? Седми блок още не се знае какво е подписано. Или викаш народа за една година живна и сега вече живее охолно ? Тока намалиха ли ти ? Ей сега преди изборите 10 процента нагоре гласят , да се покриват загубите. Само БСП !

Мдам, за една година фалираха 8 общини. Кинтите от Европа изчезнаха. Южен паток и договорите под масата, НОИ и БЕХ - задлъжняха брутално, пенсионната реформа тотално отиде в киречам. При армия 10 хил, направиха полиция 64 хил и им увеличиха заплатите - толкова полицаи на глава от населението... да ги пазят от народната любов. Митниците намалиха с 1/3 приходите, контрабандата скочи 2-но, корупцията в държавната администрация стигна невиждани висоти, още се притесняват да изкарат доклада, щото цифрите са трудни за асимилиране. Все хубави неща "в името на народа".

Мдам, за една година фалираха 8 общини. Кинтите от Европа изчезнаха. Южен паток и договорите под масата, НОИ и БЕХ - задлъжняха брутално, пенсионната реформа тотално отиде в киречам. При армия 10 хил, направиха полиция 64 хил и им увеличиха заплатите - толкова полицаи на глава от населението... да ги пазят от народната любов. Митниците намалиха с 1/3 приходите, контрабандата скочи 2-но, корупцията в държавната администрация стигна невиждани висоти, още се притесняват да изкарат доклада, щото цифрите са трудни за асимилиране. Все хубави неща "в името на народа".

Говориш пълни измислици и повтаряш казани неща от тиквоча
http://www.frognews.bg/news_70269/Borisov_Vlastta_falira_obshtinite/

осъзнай се с агитацията си докато е време

Говориш пълни измислици и повтаряш казани неща от тиквоча
http://www.frognews.bg/news_70269/Borisov_Vlastta_falira_obshtinite/

осъзнай се с агитацията си докато е време

Е сега служебното правителство ще изкара цифрите и ще видим. Митниците са първи - щом викнаха прокуратура от 1ви ден , представи си кой е прибирал парите и как са вършели работа. Но БСП не идват на власт да работят идват да крадат , така че това е един вид очаквано след тях. Вече само чакаме да се определи точния размер на кражбите по пера.

аха, те митничарите от тая година крадат, а ? ти си много просто копеленце, честно.
Aз на това служебно правителство вяра нямам, ако ми кажат добър ден от телевизора - ще погледна къде е слънцето. То е там само за да извади кирливи ризи и да подготви почвата за боко.

аха, те митничарите от тая година крадат, а ? ти си много просто копеленце, честно.
Aз на това служебно правителство вяра нямам, ако ми кажат добър ден от телевизора - ще погледна къде е слънцето. То е там само за да извади кирливи ризи и да подготви почвата за боко.
Близнашки не беше ли от БСП :shock:
За митничарите не е от тая година , просто тая година са откраднали с 500 милиона повече....
http://news.ibox.bg/news/id_146056080

И аз нямам вяра на служебното правителство, защото повечето са хора на РБ, т.е. на Гаргамел. Предвид краткият им срок на управление, поне се надявам да подготвят почвата за честни избори, друго едва ли имат шанс да свършат.

При предишните избори го направи, въпреки, че можеше да сключи коалиция. Какво ви кара да мислите, че този път няма да постъпи по същият начин? Според мен ГЕРБ ще постъпят супер малоумно, ако се коалират с тия червенушки от РБ, а други подходящи коалиции на хоризонта не се виждат. Ако ГЕРБ се откажат от коалиция, както вероятно ще стане, ще видим поредната тройна ламя - БСП-ББЦ-ДПС. Миков-Бюрека-Доган невероятно добра комбинация. Майка ни жална тогава!
бойко е фалшивата деветка на съотборниците си бсп-ббц-дпс

И аз нямам вяра на служебното правителство, защото повечето са хора на РБ, т.е. на Гаргамел. Предвид краткият им срок на управление, поне се надявам да подготвят почвата за честни избори, друго едва ли имат шанс да свършат.
нещо сте слънчасали, оправете си климатика.

От: От: Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на запла

нещо сте слънчасали, оправете си климатика.
Въобще не съм слънчасал. Следя внимателно какво се случва в държавата. Преди малко слушах и какво се случва с големите общински проекти - нищо. Фирмите строителки си искат парите, които не са получавали вече 3 месеца. Общините нямат пари поради две много елементарни причини - 1. ЕС спряха милиардите по общо 5 програми, 2. Много общини имат запорирани пари в КТБ.
По отношение на служебното правителство, факта, че се набутват хора от протестна мрежа е много показателен. Протестна мрежа е (не)явен клон на РБ. Протестна мрежа прокарват ултра-крайните идеи, които Костов смята, че са рискови и предпочита да не ги говори подгъзника му Раданчо. Башка, съвсем скоро неформалния говорител на РБ - Евгени Дайнов коментира, че РБ трябва да работи в коалиция с БСП:
Шансът и на левите, и на десните е да използват всеобщото договаряне, за да се позиционират като антидоговарящи се, автентични партии с принципи и програми.
РБ се готви, според резултатите за изборите, да направи плавен завой към левицата.
Анализирайте, не слушайте само какви ви говорят подметките от партийните централи. Напънете се малко и следете ежечасно какво се случва. Води се страшна подмолна борба, в която са замесени и бизнеса и синдикатите.

Въобще не съм слънчасал. Следя внимателно какво се случва в държавата. Преди малко слушах и какво се случва с големите общински проекти - нищо. Фирмите строителки си искат парите, които не са получавали вече 3 месеца. Общините нямат пари поради две много елементарни причини - 1. ЕС спряха милиардите по общо 5 програми, 2. Много общини имат запорирани пари в КТБ. По отношение на служебното правителство, факта, че се набутват хора от протестна мрежа е много показателен. Протестна мрежа е (не)явен клон на РБ. Протестна мрежа прокарват ултра-крайните идеи, които Костов смята, че са рискови и предпочита да не ги говори подгъзника му Раданчо. Башка, съвсем скоро неформалния говорител на РБ - Евгени Дайнов коментира, че РБ трябва да работи в коалиция с БСП: РБ се готви, според резултатите за изборите, да направи плавен завой към левицата. Анализирайте, не слушайте само какви ви говорят подметките от партийните централи. Напънете се малко и следете ежечасно какво се случва. Води се страшна подмолна борба, в която са замесени и бизнеса и синдикатите.
слънчасал си.

Принципно твърдението, че РБ може да завие към БСП говори за пълна политическа неграмотност, комбинирана с липса на елементарна представа от текущите събития. Когато това твърдение идва от зомби на партия, чиито редици са от ченгета и партийни секретари, а баш лидерът им е член на БСП, вероятно иде реч и за шизофрения.
Тежко, тежко....

От: От: От: Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на з

Довод на трол.
не, ти си трол, освен това си на държавна служба, като всички герберасти, няма нужда да отричаш повече!

От: От: От: От: Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са

Той е "IT" :lol:
Извинявам се, но като го цитирате и му виждам глупостите. :(
не, ти си трол, освен това си на държавна служба, като всички герберасти, няма нужда да отричаш повече!

От: От: От: От: Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са

Локация Хасково говори доста. Държавна служба пък обиколих света. Утре летя за БГ :)

Горе