Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на заплата? Кой?

От: Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на заплата?

Имам приятелка в Дъблин, в която си забравих очилата. Ще ми ги донесеш ли?

От: Пиленца сладки: Какво работят Асен Генов и Антоанета Цонева? Къде са на заплата?

Имам приятелка в Дъблин, в която си забравих очилата. Ще ми ги донесеш ли?

Да дойде до Maldron Hotel Citywest и да ги даде на рецепцията за стая 217. Има време до 3 тая нощ когато хващам такси за летището.

Да, баш на рецепцията... Да се качи горе не може ли?

Принципно твърдението, че РБ може да завие към БСП говори за пълна политическа неграмотност, комбинирана с липса на елементарна представа от текущите събития. Когато това твърдение идва от зомби на партия, чиито редици са от ченгета и партийни секретари, а баш лидерът им е член на БСП, вероятно иде реч и за шизофрения.
Тежко, тежко....
Костов се цумка с Доган за ОДС, та с Миков ли няма да се цумка.

Ма как да не се е цункал. Нищо, че подобен факт няма, за милиционерите изнасилването на истината е спорт. За тяхно съжаление обаче, тук има сериозна греда и съвсем обективна невъзможност ДСБ да има нещо общо с БСП. Не така стоят нещата за Герб обаче, чийто лидер е член на БСП. Но им е враг....

хехе, аргументи! Че Костов не беше ли член на КГБ? Какво точно учеше в СССР, за пилот? :)

Ми не, не беше. Ученето му в СССР е точно 3 месеца. Само пълен примат може да реши, че за 3 месеца се става агент на КГБ. Радващото обаче е, че гербериадата неотлъчно следва опорните точки на комунягите. Квича става все по-силен.

Ми не, не беше. Ученето му в СССР е точно 3 месеца. Само пълен примат може да реши, че за 3 месеца се става агент на КГБ. Радващото обаче е, че гербериадата неотлъчно следва опорните точки на комунягите. Квича става все по-силен.
И за какво точно го обучаваха в школа на КГБ? :)

Разбира се, че форумните милиционери имат точен списък с базите на уж тайната служба КГБ. И какво по-нормално от експертни мнения в първо лице, защото без съмнение, лудиясезон е присъствал лично.... Що сте толкова еднакви бре...

Разбира се, че форумните милиционери имат точен списък с базите на уж тайната служба КГБ. И какво по-нормално от експертни мнения в първо лице, защото без съмнение, лудиясезон е присъствал лично.... Що сте толкова еднакви бре...
Когато няма какво да кажеш, почват обобщенията, алабалистиката, всички сте овце и т.н. Та какво е учил Костов в школата на КГБ не разбрахме, пфу да му се невиди... ц-ц-ц.

Не разбрахме да е бил в школа на КГБ. Нито има данни за това, освен мокрите ти сънища, нито потвърждение в последвалите събития.

Както обикновено - фалит. Мозъчен.

Бил е да завива шоколад с два мармота :)
Не бъдете такива наивници!

Още чакам някакъв агруменъ в полза на твърдението, че в бил в КГБ. И чакам да разбера как точно е изпълнил ангажиментите си към Русия, щото нали това ще да е била целта?

И Костов, и Кунева (Пръмова) и всичките по-стари поколения по онова време са били по някакъв начин ангажирани с БКП. Особено тия с малко повече акъл, те са били целевата група на партията. Пределно е ясно, защо Костов отказва да спомене и дума от посещението си в СССР през онзи период. Разбираемо е.

Разясни ни защо? Иначе си прав, Костов определено е бил интересен за партията. Има и досие.

Всички по-стари били ангажирани с партията, господи... Ама така е като си гербав у цялото ти обкръжение е от партийни секретари... Мислиш си, че навсякъде е така....

Разясни ни защо? Иначе си прав, Костов определено е бил интересен за партията. Има и досие.

Всички по-стари били ангажирани с партията, господи... Ама така е като си гербав у цялото ти обкръжение е от партийни секретари... Мислиш си, че навсякъде е така....

Преди 1989-та всеки, който искаше да се издига в служба, общество и т.н. трябваше да е член на БКП и с чисто (според комунягите) минало. Включително и на роднините му.

Ти на колко години си та не знаеш? Или си расъл в саксия?

Ами аз защо не съм член на БСО, нито роднините ми, саксийке? Трудно ли ти е да допуснеш, че имаше хора, които предпочитаха да не се развиват под крилото на партията, независимо какво им струва? Трудно ти е... Затова сме различни...

Ами аз защо не съм член на БСО, нито роднините ми, саксийке? Трудно ли ти е да допуснеш, че имаше хора, които предпочитаха да не се развиват под крилото на партията, независимо какво им струва? Трудно ти е... Затова сме различни...
За теб ли говорим или за другаря Костов?

Кво е това БСО? Говоря ти за БКП.
Не си член викаш... колко годишен беше 89-та? Комсомолец беше ли? Пионерче? Чавдарче може би?

И да имаше хора, които не предпочитаха партията... ама от тях я се развили 1%, я не...

Горе