Офертата в момента е невалидна!
1. Въведение (кой съм аз и какво правя): Предлагам събмит в социални мрежи, с цел по-добро оптимизиране на вашият сайт. Какво точно представляват социалните мрежи и какви са ползите от тях, прочетете в дъното на този пост
2. Пакети за събмит:
* Линк в 400 сайта - $7
* Линк в 600 сайта - $9
* Линк в 800 сайта - $11
* Линк в 1200 сайта - $16
3. Допълнителни екстри:
* Спин на съдържанието - $1. Какво е това "спин", прочетете отново в края на поста.
* Пинг на линковете - $1. Прочетете края на поста, за да разберете какво е това "пинг".
* Репорт, съдържащ всички линкове към сайта ви - напълно БЕЗПЛАТЕН.
4. Отстъпки и месечни (абонаментни) планове:
За допълнителни отстъпки и абонаментни планове, моля пишете ми лично съобщение.
5. Какво ми е нужно като информация за започване на събмита:
* Линк към вашият сайт (страница), която да добавя.
* Заглавие.
* Описание.
* Ключови думи.
* Ваш имейл, на който да пратя репорта.
ВНИМАНИЕ! Понякога се забавям със събмита поради две причини:
- Поръчки се изпълняват само в работни дни.
- Ако са по-големи пакетите, понякога не се достига необходимата бройка и се изчаква, събмитва се наново, търсят се други сайтове и т.н.
Въпреки всичко, поръчките се изпълняват в срок на 1 седмица.
6. Коментари от клиенти (ако не сте сигурни в качеството на услугата):
7. Допълнения. Тук накратко ще опиша предлаганата от мен услуга. За повече информация, потърсете из Интернет или във форума.
А: Какво е социален букмаркинг?
Б: Социален букмаркинг е добавянето на ваш сайт или линк в социални мрежи. Социални мрежи са сайтове за споделяне от типа на digg.com или като българска алтернатива - svejo.net Ползите от тях са, че можете да получите някакъв трафик, от хора, интересуващи се от сайта ви. По-важното, обаче е, че с линковете, които ще получите, ще можете да се позиционирате по-високо в Google и съответно да получите много посетители. Не знам защо, но е факт, че напоследък линкове от такива сайтове, имат много по-голяма тежест отколкото блог коментари, артикъл/пр директории, директории за сайтове и т.н.
А: Какво е спин?
Б: Не, не е онази гадна болест. Спинът е термин за пренаписване на съдържанието с цел по-голяма уникалност. Осъществява се чрез специален синтаксис. Пример:
{Иван|Георги|Петър} {обича|харесва} да {ходи на|посещава} {училище|библиотеката}. По този начин може да се получи произволно изречение от буквите в скобите, например:
Иван харесва да посещава библиотеката.
Георги обича да ходи на училище и т.н.
Така при събмит ще има по-голяма ункалност, а знаем, че уникалното съдържание допада на Google.
А: Какво е пинг?
Б: Чрез пинга уведомяваме Google, за промени в страници, където сме добавили линка. Така търсачката намира новите линкове по-лесно и почти моментално.
Какво чакате? Поръчайте сега!
1. Въведение (кой съм аз и какво правя): Предлагам събмит в социални мрежи, с цел по-добро оптимизиране на вашият сайт. Какво точно представляват социалните мрежи и какви са ползите от тях, прочетете в дъното на този пост
2. Пакети за събмит:
* Линк в 400 сайта - $7
* Линк в 600 сайта - $9
* Линк в 800 сайта - $11
* Линк в 1200 сайта - $16
3. Допълнителни екстри:
* Спин на съдържанието - $1. Какво е това "спин", прочетете отново в края на поста.
* Пинг на линковете - $1. Прочетете края на поста, за да разберете какво е това "пинг".
* Репорт, съдържащ всички линкове към сайта ви - напълно БЕЗПЛАТЕН.
4. Отстъпки и месечни (абонаментни) планове:
За допълнителни отстъпки и абонаментни планове, моля пишете ми лично съобщение.
5. Какво ми е нужно като информация за започване на събмита:
* Линк към вашият сайт (страница), която да добавя.
* Заглавие.
* Описание.
* Ключови думи.
* Ваш имейл, на който да пратя репорта.
ВНИМАНИЕ! Понякога се забавям със събмита поради две причини:
- Поръчки се изпълняват само в работни дни.
- Ако са по-големи пакетите, понякога не се достига необходимата бройка и се изчаква, събмитва се наново, търсят се други сайтове и т.н.
Въпреки всичко, поръчките се изпълняват в срок на 1 седмица.
6. Коментари от клиенти (ако не сте сигурни в качеството на услугата):
Brad каза:Доволен съм от услугата! Всичко стана бързо и качествено!
kirilbug каза:И аз се възползвах. Бързо си свърши работата човека. Получих и пълен репорт.
biaaro каза:Услугата си струва парите! Каквото е описано в офертата това получаваш + коректно отношение и спазени срокове. Пак ще повторим
snux каза:Много доволно. Бърз и точен. Препоръчвам го.
yurix каза:Събмита имаше много даде много добър резултат!
Изобщо, подобен събмит приложен не на място може да не даде нищо, а при правилно исползване може да даде огромни резултати.
Благодаря за услугата
saitbg.com каза:И аз се възползвах от събмита. Репорта и линковете са ок.
Каквото очаквах го получих.
tuger каза:Добра и бърза работа. Благодаря.
freelancer каза:По тоя въпрос - отчета е супер удобен - всеки линк на отделен ред.
Не мога да кажа колко полезни са тези линкове, но колегата е абсолютно коректен и прави събмитите по описания начин, че и повече.
7. Допълнения. Тук накратко ще опиша предлаганата от мен услуга. За повече информация, потърсете из Интернет или във форума.
А: Какво е социален букмаркинг?
Б: Социален букмаркинг е добавянето на ваш сайт или линк в социални мрежи. Социални мрежи са сайтове за споделяне от типа на digg.com или като българска алтернатива - svejo.net Ползите от тях са, че можете да получите някакъв трафик, от хора, интересуващи се от сайта ви. По-важното, обаче е, че с линковете, които ще получите, ще можете да се позиционирате по-високо в Google и съответно да получите много посетители. Не знам защо, но е факт, че напоследък линкове от такива сайтове, имат много по-голяма тежест отколкото блог коментари, артикъл/пр директории, директории за сайтове и т.н.
А: Какво е спин?
Б: Не, не е онази гадна болест. Спинът е термин за пренаписване на съдържанието с цел по-голяма уникалност. Осъществява се чрез специален синтаксис. Пример:
{Иван|Георги|Петър} {обича|харесва} да {ходи на|посещава} {училище|библиотеката}. По този начин може да се получи произволно изречение от буквите в скобите, например:
Иван харесва да посещава библиотеката.
Георги обича да ходи на училище и т.н.
Така при събмит ще има по-голяма ункалност, а знаем, че уникалното съдържание допада на Google.
А: Какво е пинг?
Б: Чрез пинга уведомяваме Google, за промени в страници, където сме добавили линка. Така търсачката намира новите линкове по-лесно и почти моментално.
Какво чакате? Поръчайте сега!
Последно редактирано: